descriptive picture of Vintage Design Villa
descriptive picture of Vintage Design Villa
descriptive picture of Vintage Design Villa

Creatief vergaderen in Soest

In het kort

2 ruimtes

Ruimtes

Ruimte naam L B H qm
Living inclusief subruimtes 10
Hooischuur inclusief tuin/veranda 10

Legenda

Blok

Rijen

Cirkel

Gala

Parlement

Staan

U-vorm

In een landelijke omgeving in (oud) Soest vind je deze vintage design villa. Raak geïnspireerd door de creatieve sfeer en voel je meteen thuis in de knusse living of de creatieve hooischuur. De villa beschikt ook over een grote, groene tuin en een mooie veranda die ideaal zijn voor een workshop in de buitenlucht!

Faciliteiten

Er is en microfoon en geluidsbox is beschikbaar en er hangt een beamer aan het plafond van de bieb kelder.

Mogelijkheden

Vergaderen, brainstormen en klootschieten in het nabijgelegen bos, dat kan allemaal in deze vintage design villa. De eigenaar van de villa is instructeur klootschieten en je kunt deze sport onder zijn leiding een keer uitproberen. Wat vergaderen betreft kun je kiezen uit 5 verschillende ruimtes, waaronder de living en de hooischuur.

Ligging & kaart

Als je met de auto komt kun je gratis parkeren op één van de vier beschikbare parkeerplaatsen. Met het openbaar is de locatie ook heel goed te bereiken, want het treinstation bevindt zich op slechts 200 meter van de locatie vandaan.

Activiteiten

De locatie bevindt zich in een bosrijke en landelijke omgeving en je kunt er mooie wandeltochten maken in bijvoorbeeld de Soester Duinen die grenzen aan Soest. Heb je zin om wat cultuur te snuiven? Dan kun je paleis Soestdijk, Kasteel Groeneveld of het Militair Museum bezoeken. Deze liggen slechts op 10 minuten rijden met de auto. Soest ligt op slechts 15 autominuten van Amersfoort vandaan en hier vind je allerlei restaurants, koffietentjes en cafés.

Ruimtes

Als je een ruimte huurt bij deze locatie huur je direct de hele villa. Zo kun je volop genieten van je privacy en worden jullie niet gestoord door andere groepen. De locatie beschikt over twee ruimtes die je kunt opdelen in diverse subruimtes. Leuke bijkomstigheid: de locatie heeft een inpandige kroeg voor 8 personen. Ideaal om een afzakkertje te doen na een lange meeting!

Openingstijden & dagdelen

De locatie is in principe altijd geopend, vakantie uitgezonderd. De openingstijden en -dagen zijn in overleg met de locatie.

Extra's

Heb je altijd al eens willen klootschieten? Dan komt dat mooi uit, want de eigenaar van deze villa is instructeur klootschieten. Onder zijn leiding kun je deze sport een keer uitproberen en wie weet een nieuw talent ontdekken!

Hapjes & drankjes

De locatie kan jou en je collega's/gasten voorzien van koffie, thee, diverse soorten drank en iets lekkers tijdens de vergadering. Koffie en thee is bij de huurprijs inbegrepen. Voor catering met belegde broodjes, een uitgebreide barbecue of een lekker buffet kun je terecht bij het lokale cateringbedrijf. Neem contact op met de locatie om de mogelijkheden en prijzen te bespreken.

Catering

Gebruik keuken toegestaan

Barbecue mogelijk

Catering biologisch, Fairtrade of lokaal geproduceerd

Eigen catering mogelijk

Vaste cateraar

Technische uitrusting

Beamer

Geluidssysteem en microfoon

Wi-Fi

Voorzieningen

Wandel- en fietspaden

Huiselijk

Exclusief verhuurbaar

Barrièrevrij

Eigentijds

Break-outruimtes

Landelijk