descriptive picture of Eeuwenoud Landgoed in het Bos
descriptive picture of Eeuwenoud Landgoed in het Bos
descriptive picture of Eeuwenoud Landgoed in het Bos

Eeuwenoud Landgoed in het Bos

't Goy

Tussen de grote, oude bomen staat dit eeuwenoude, intieme landgoed met als blikvanger de middeleeuwse duiventoren. Het landgoed is al enkele eeuwen in bezit van dezelfde familie en alles ademt historie. De authentieke sfeer is behouden en de ruimtes zijn klassiek ingericht, met schilderijen en antieke meubels. Het landgoed is niet alleen een inspirerende locatie om te vergaderen of te brainstormen, maar ook een prachtige trouw- en feestlocatie!

In het kort

1 ruimte

2 - 50 gasten

Mogelijkheden

Je kunt hier niet alleen terecht voor zakelijke evenementen, zoals een vergadering of een brainstormsessie, maar het landgoed is ook een prachtige locatie om te trouwen of een feest te geven.

Ruimtes overzicht

Ruimte naam L B H qm
Herenkamer en De Salon 50

Legenda

Blok

Rijen

Cirkel

Gala

Parlement

Staan

U-vorm

Ruimtes

Als je de vergaderruimte huurt, huur je twee ruimtes tegelijk, namelijk De Herenkamer en De Salon. Er is ruimte voor maximaal 50 personen en beide ruimtes zijn klassiek ingericht met schilderijen en antieke meubelen. Privacy heb je op dit landgoed meer dan genoeg, want als je de ruimtes huurt, ben je de enige op het landgoed en wordt je niet gestoord door andere groepen.

Activiteiten

Op dit landgoed kun je volop genieten van de natuur en de heerlijke geuren van het bos. Je kunt er prachtige wandelingen maken en als je het bos uitloopt kun je langs het Amsterdam-Rijnkanaal wandelen.

Openingstijden & dagdelen

Het landgoed is 7 dagen in de week van 08.00 tot 00.00 uur geopend.

Ligging & kaart

Om het landgoed te bereiken met de bus kun je bus 45 of 49 nemen en vanaf de bushalte is het een kwartiertje lopen naar locatie. Reis je per trein? Dan stap je uit bij station Houten Castellum en kun je een OV fiets huren. Je fietst binnen 10 minuten naar het landgoed. Je kunt ook gaan lopen en dan ben je ongeveer 30 minuten onderweg. Als je met de auto komt, kun je gratis parkeren op de eigen parkeergelegenheid van het landgoed, bereikbaar vanaf de Hoogdijk.

Catering

Koken & Culinaire Workshops

Vaste cateraar

Technische uitrusting

Beamer

Geluidssysteem en microfoon

Wi-Fi

Voorzieningen

Exclusief te huur

Huiselijk

Break-outruimtes

Rondleidingen met gids

Klassiek

Wandel- en fietspaden