descriptive picture of Moderne Congreslocatie in het Midden van het Land
descriptive picture of Moderne Congreslocatie in het Midden van het Land
descriptive picture of Moderne Congreslocatie in het Midden van het Land

Moderne Congreslocatie in het Midden van het Land

Utrecht

In dit grote gebouw in hartje Utrecht kun jij organiseren wat je maar wilt! Live ontmoetingen in allerlei soorten en maten organiseer je in de bijzondere en meest inspirerende zalen van deze locatie, die in 2022 de publieksprijs voor Beste Congreslocatie van Nederland heeft gewonnen. Van indrukwekkende congressen en gave productpresentaties tot schitterende feesten en waardevolle netwerkevents. Op deze locatie is er plek voor elk event en wordt er ruimte geboden voor creatieve ideeën. Deze locatie is een van de meest moderne en innovatieve congres- en vergaderlocaties in Europa. Er zijn veel verschillende foyers en inspirerende ruimtes. Miljoenen ledlampjes, innovatieve...

In het kort

4 ruimtes

2 - 650 gasten

Mogelijkheden

Deze locatie beschikt over wel 40 (!) ruimtes, elk met een eigen doel en unieke inrichting, van grote zalen tot kleinere break-out rooms. Waan je in een futuristische omgeving voor nieuwe ingevingen of kies voor een moderne rustige ruimte, waar jij en jouw team onafgebroken en zonder afleidingen kunnen vergaderen. Naast vergaderzalen bied de locatie ook ruimte voor exposities, feesten, netwerkmomenten of diners. De gespecialiseerde accountmanagers begeleiden je stap voor stap en geven je proactief ondersteuning waar nodig. Zij zorgen voor zalen met voldoende ruimte, de beste technische apparatuur en heerlijke catering tijdens het evenement.

Ruimtes overzicht

Ruimte naam L B H qm
Vergaderruimtes tot 30 personen 30
Vergaderruimtes tot 80 personen 80
Vergaderruimtes tot 200 personen 200
Vergaderruimtes voor 200+ personen 650

Legenda

Blok

Rijen

Cirkel

Gala

Parlement

Staan

U-vorm

Ruimtes

Er zijn wel 40 ruimtes beschikbaar in dit gebouw, allemaal in verschillende soorten en maten. Onderstaand een greep uit het diverse aanbod; vraag ons of de locatie naar meer informatie over de zalen, deze locatie heeft zeker iets voor jou! Het is ook mogelijk om verschillende zalen te combineren of een heel gebied met verschillende ruimtes af te huren, hierdoor kun je hier terecht met nóg meer mensen. Let op: vanwege de grote capiciteit en verschillende zalen zijn de prijzen variabel en beschikbaar na overleg met de locatie. Vanaf prijzen voor de zalen t/m 200 personen staan aangegeven in de...

Activiteiten

In het centrum van Utrecht is van alles te doen. Ga lekker shoppen, cultuur snuiven of duik een van de gezellige kroegjes in na jouw vergadering. Ook zit je vlakbij het Beatrix Theater en diverse restaurantjes; ideaal om jouw dag mee af te sluiten!

Openingstijden & dagdelen

De locatie is geopend van maandag tot vrijdag, van 08:00 uur tot 21:00 uur.

Ligging & kaart

Nabij Utrecht Centraal kun je deze locatie vinden! Ideaal om naar toe te reizen met het OV dus. Ook beschikt de locatie over een parkeergelegenheid tegen betaling, dit kost 4 euro per uur, ook is het mogelijk om een dagpas aan te schaffen (zie faciliteiten).

Catering

Catering biologisch, Fairtrade of lokaal geproduceerd

Restaurant beschikbaar

Vaste cateraar

Technische uitrusting

Scherm

Beamer

Geluidssysteem en microfoon

Wi-Fi

Voorzieningen

Green Key-gecertificeerd

Break-outruimtes

Design/Modern

Rolstoeltoegankelijk

Exclusief te huur

Geen volumelimieten

Zakelijk