descriptive picture of Monumentaal Grachtenpand in het Centrum van Utrecht
descriptive picture of Monumentaal Grachtenpand in het Centrum van Utrecht
descriptive picture of Monumentaal Grachtenpand in het Centrum van Utrecht

Monumentaal Grachtenpand in het Centrum van Utrecht

Utrecht

Inspirerend pand met veel daglicht in de stad Utrecht

In het kort

4 ruimtes

Ruimtes

Ruimte naam L B H qm
Miss 8
Sir 14
Madam 50
Mister 14

Legenda

Blok

Rijen

Cirkel

Gala

Parlement

Staan

U-vorm

Deze locatie is een prachtig monumentaal grachtenpand in hartje Utrecht. Met de eindeloze hoge plafonds & grote raampartijen krijg je op deze locatie een unieke ervaring. Er zijn vier verschillende ruimtes op deze locatie geschikt voor meetings, trainingen, opleidingen, events & workshops. De zalen zijn modern ingericht wat je terug kunt zien aan de ruime tafels, comfortabele stoelen, verrassende kleurencombinaties en veel groen. De catering wordt tot in de puntjes verzorgd en is gevarieerd, gezond en vooral lekker. De locatie zorgt voor een warm welkom en een afscheid met een grote glimlach.

Faciliteiten

Deze locatie beschikt over uitstekende veragderfaciliteiten. WiFi is bij de huur inbegrepen.

Mogelijkheden

Het ruime en lichte pand beschikt over vier ruimtes waarin er vergaderingen, meetings, trainingen, opleidingen, events & workshops

Ligging & kaart

Bus Kom je vanaf het station, dan is het 15 minuten lopen naar de locatie, maar je kunt natuurlijk ook het OV nemen vanaf het cenraal station:Vanaf CS kun je naar twee busstops: Janskerkhof of de Wittevrouwenbrug die beiden maar 5 minuten lopen zijn naar de locatie. (Bus 2, 7, 28, 50, 52 & 77 )​ AutoKom je met de auto? Er zijn dan twee parkeergarages in de buurt:1. Parkeer garage Kruisstraat ( 5 minuten lopen ) €3,60 per uur (Dagkaart €37) ​2. Parkeer garage Grifthoek ( 5 mintuten lopen ) €2,30 per uur (Dagkaart €19) ​Voor beide parkeergarages kunnen...

Activiteiten

Wil je een bijzondere ervaring toevoegen aan jouw bijeenkomst? Boek dan een prachtige rondvaart over de Utrechtse grachten en zorg ervoor dat jouw brainstormsessie, uitgebreide lunch of borrel een unieke ervaring wordt voor jouw teamplayers die ze niet snel zullen vergeten.

Ruimtes

Er zijn 4 verschillende ruimtes, deze verschillen van 25m2 tot en met 65m2.

Openingstijden & dagdelen

09.00 - 22.00

Extra's

Boek een 1.5 uur rondvaart inclusief schipper bij deze locatie, en vaar door de Utrechtse grachten tijdens jouw bijeenkomst.

Hapjes & drankjes

Er is en gevarieerd menu. Vegan, glutenvrij of andere speciale dieetwensen? Geen probleem, want een aangepast menu (wat net zo lekker is) is mogelijk.

Catering

Eigen catering mogelijk

Vaste cateraar

Technische uitrusting

Scherm

Beamer

Wi-Fi

Voorzieningen

Design/Modern

Zeil- en wateractiviteiten

Zakelijk

Luxury

Exclusief verhuurbaar

Break-outruimtes

Daglicht