descriptive picture of Aan de Oudegracht
descriptive picture of Aan de Oudegracht
descriptive picture of Aan de Oudegracht
Pal aan de Utrechtse Oudegracht vind je deze prachtige vergaderlocatie. In dit monumentale pand kun je uitstekend terecht voor een vergadering, brainstormsessie, (netwerk)borrel, presentatie, conferentie of lezing. Het grachtenpand is eigentijds en huiselijk ingericht en beschikt over alle technische benodigdheden voor een succesvolle meeting. In je pauze geniet je hier van heerlijke gerechten. Een lekkere brownie als tussendoortje bijvoorbeeld, of een uitgebreid diner als afsluiting van je dag. Heb je speciale wensen? De locatiehouders hebben de kernwaarden service, kwaliteit en gastvriendelijkheid hoog in het vaandel staan en zijn snel, flexibel en professioneel.

In het kort

4 ruimtes

2 - 120 gasten

Mogelijkheden

Het grachtenpand beschikt over vier ruimtes van verschillende groottes voor jouw bijeenkomst. Zo is er de Huiskamer, waar je met maximaal 12 personen in informele sfeer kunt vergaderen en een kitchenette tot je beschikking hebt. Daarnaast zijn er nog de Hoofdzaal, Werfzaal en Middenzaal. Dit zijn alle drie multifunctionele ruimtes die in meerdere opstellingen zijn in te delen, zodat je er voor diverse doeleinden terecht kunt. Organiseer bijvoorbeeld een presentatie voor maximaal 120 personen in de Hoofdzaal, of brainstorm met 14 personen in de Middenzaal.

Ruimtes overzicht

Ruimte naam L B H qm
Hoofdzaal 120
Werfzaal 80
Middenzaal 32
Huiskamer 12

Legenda

Blok

Rijen

Cirkel

Gala

Parlement

Staan

U-vorm

Ruimtes

Op deze locatie kun je kiezen uit vier ruimtes voor jouw bijeenkomst.

Activiteiten

Omdat deze vergaderlocatie zich in het centrum van Utrecht bevindt, zijn hier genoeg leuke activiteiten te vinden ter onderbreking of afsluiting van je bijeenkomst. Maak bijvoorbeeld een ontspannende stadswandeling, bezoek de Domtoren of huur een sloep en vaar door de grachten. Daarnaast zijn er talloze restaurants en cafés in de buurt. Zo vind je direct naast dit vergaderpand een Spaanse pincho van dezelfde eigenaar. Daar kun je, net als in Spanje, versbereide pinchos van de bar kiezen. Ideaal om aan het eind van een intensieve dag lekker te borrelen of dineren!

Openingstijden & dagdelen

Maandag t/m vrijdag 9:00 - 22:00Weekend op aanvraag van 9:00 - 22:00

Ligging & kaart

Dit grachtenpand vind je in hartje Utrecht. Met de auto kun je parkeren in de nabijgelegen parkeergarage Paardenveld. Kom je met het openbaar vervoer? Deze locatie ligt op zo’n 7 minuten loopafstand van Utrecht Centraal.

Catering

Vaste cateraar

Technische uitrusting

Scherm

Beamer

Geluidssysteem en microfoon

Wi-Fi

Voorzieningen

Eigentijds

Huiselijk

Coachruimtes

Zeil- en wateractiviteiten

Wandel- en fietspaden