descriptive picture of Kleurrijke en Culinaire School
descriptive picture of Kleurrijke en Culinaire School
descriptive picture of Kleurrijke en Culinaire School

Kleurrijke en Culinaire School

Utrecht

Gelegen in een jaren '30 schooltje in Utrecht vind je deze sfeervolle locatie waar je niet alleen goed kan vergaderen maar ook heerlijk kan eten. Een locatie met een missie die je graag laat genieten van de diversiteit van mensen en gerechten uit de hele wereld. Waan je in het buitenland tijdens het vergaderen of dineren en maak kennis met verschillende culturen!

In het kort

4 ruimtes

2 - 290 gasten

Mogelijkheden

Of je nu op zoek bent voor een vergadering, presentatie, brainstormsessie, borrel of event, deze wereldse locatie heeft het allemaal! Er zijn 4 verschillende ruimtes beschikbaar van minimaal 2 tot maximaal 350 personen. Voor vergaderingen of kleinere bijeenkomsten kan je in de twee vergaderlokalen terecht met groepen van minimaal 8 tot maximaal 40 personen. Ben je met een grotere groep, kies dan voor de Christinazaal of de Theaterzaal. Er zijn voldoende break out mogelijkheden waar je met kleinere groepjes kan zitten. Alle ruimtes zijn voorzien van gratis WiFi en kunnen naar wens worden ingericht. Graag een frisse neus halen? Neem...

Ruimtes overzicht

Ruimte naam L B H qm
Vergaderlokaal 1 40
Christinazaal 150
Theaterzaal 290
Vergaderlokaal 2 40

Legenda

Blok

Rijen

Cirkel

Gala

Parlement

Staan

U-vorm

Ruimtes

Deze wereldse locatie heeft vier beschikbare ruimtes. Er zijn verschillende break out mogelijkheden aanwezig. Daarnaast kan je bij mooi weer genieten op het terras en genieten van de prachtige tuin. Op zoek naar een andere ruimte dan hieronder aangegeven? Bij deze locatie heb je de keuze om extra zalen bij te reserveren. Wil je eerder beginnen of langer blijven? Bespreek je wensen met de locatiemanager!

Activiteiten

Deze culinaire vergaderlocatie heeft een hoop expertise in huis. Geniet na afloop van de bijeenkomst van een wijnworkshop of maak kennis met bijzondere bieren.

Openingstijden & dagdelen

De locatie is maandag tot en met zondag de gehele dag geopend.

Ligging & kaart

De locatie is heel gemakkelijk te bereiken met de auto. Vanaf de A2 ben je er binnen 10 minuten en kan je gemakkelijk parkeren op één van de 60 parkeerplaatsen in de directe omgeving. Vlakbij de locatie zijn verschillende bushaltes op slechts een aantal minuten loopafstand.

Catering

Barbecue mogelijk

Catering biologisch, Fairtrade of lokaal geproduceerd

Koken & Culinaire Workshops

Restaurant beschikbaar

Vaste cateraar

Technische uitrusting

Scherm

Beamer

Geluidssysteem en microfoon

Wi-Fi

Voorzieningen

Eigentijds

Design/Modern

Geen volumelimieten

Rolstoeltoegankelijk

Green Key-gecertificeerd

Break-outruimtes