descriptive picture of Verrassende Meetingsruimtes op Creatieve Plek
descriptive picture of Verrassende Meetingsruimtes op Creatieve Plek
descriptive picture of Verrassende Meetingsruimtes op Creatieve Plek

Verrassende Meetingsruimtes op Creatieve Plek

Utrecht

Dit is een verrassende locatie aan de A2 in Utrecht, met meer dan 10 verschillende inspirerende vergaderruimtes met elk een eigen functie. De creatieve ruimtes zijn geschikt voor vergaderingen, presentaties, brainstormsessies, klantevents en nog veel meer! Dit bureau voor interieurprojecten laat zien wat inrichting met een ruimte kan doen.

In het kort

4 ruimtes

0 - 35 gasten

Mogelijkheden

Er is voor elke meeting een passende ruimte: een theater, een klaslokaal, een keuken, een bruine kroeg en nog veel meer! Met groepen van 5 tot 40 personen ben je welkom voor je vergadering, workshop, seminar, teambuilding, brainstormsessie, netwerkborrel of presentatie. Het kan hier allemaal!

Ruimtes overzicht

Ruimte naam L B H qm
Classmate 16 16 16
Cool Kitchen 8
Theater 35
Depot 20

Legenda

Blok

Rijen

Cirkel

Gala

Parlement

Staan

U-vorm

Ruimtes

In het belevingscentrum kun je drie verschillende inspirerende ruimtes huren: het theater, het klaslokaal en de keuken. Elke ruimte is verschillend ingericht en heeft daardoor een totaal andere sfeer, passend bij jouw presentatie, vergadering of brainstormsessie. Je kunt je meeting naar wens uitbreiden met creatieve break-out ruimtes en een borrel of buffet in de bruine kroeg.

Activiteiten

Je bevindt je in Utrecht, aan de rand van de stad. Genoeg mogelijkheden voor een leuke activiteit dus! Duik het gezellige centrum van Utrecht in of zoek juist de rust van een van de omliggende dorpen of natuurgebieden op.

Openingstijden & dagdelen

Deze locatie is op maandag t/m vrijdag geopend van 8.30 tot 18.00 of tot 21.00 uur op aanvraag.

Ligging & kaart

Het belevingscentrum is centraal gelegen naast de A2 in Utrecht. Je kunt gratis voor de deur parkeren. Kom je met het OV? De bus stopt elke tien minuten voor de deur en komt rechtstreeks vanaf station Utrecht centraal!

Catering

Gebruik keuken toegestaan

Barbecue mogelijk

Catering biologisch, Fairtrade of lokaal geproduceerd

Vaste cateraar

Technische uitrusting

Scherm

Beamer

Geluidssysteem en microfoon

Wi-Fi

Voorzieningen

Industrieel

Coachruimtes

Eigentijds

Break-outruimtes

Zakelijk

Design/Modern