descriptive picture of Gezellige Herberg in Traditionele Stijl
descriptive picture of Gezellige Herberg in Traditionele Stijl
descriptive picture of Gezellige Herberg in Traditionele Stijl

Gezellige Herberg in Traditionele Stijl

Vilsteren

Ben je de saaie vergaderruimtes zat? Kom dan eens vergaderen in deze gezellige, landelijke herberg. Deze herberg is al jaren een begrip in Overijssel om zijn heerlijke eten, ruime kamers en gastvrijheid.In vroegere tijden was deze herberg een pleisterplaats voor postkoetsen op de route Zwolle – Duitsland, waar vermoeide paarden tijdelijk gestald werden terwijl reizigers zich de lekkernijen goed lieten smaken en de waard nog wat hout op het haardvuur wierp. Tegenwoordig staat deze locatie nog steeds bekend om een plek waar gastronomie en gastvrijheid elkaar ontmoeten. Hier worden ouderwetse gastvrijheid en modern comfort moeiteloos gecombineerd. De sfeer is er...

In het kort

12 kamers

3 ruimtes

4 - 100 gasten

Mogelijkheden

Ben je de saaie vergaderruimtes zat? Kom dan eens vergaderen in deze gezellige, landelijke herberg. Je kunt hier al met 4 personen terecht, met een maximum van 100 personen. Er zijn drie gezellige zalen beschikbaar, die elk geschikt zijn voor verschillende doeleinden. Welk doel je dus ook hebt met je bijeenkomst, bij deze gastvrije herberg is vast wel een geschikte zaal te vinden! Ook wat betreft hapjes en drankjes kun je hier prima terecht: de herberg heeft een uitstekende keuken en het personeel bedient je graag op je wenken. Er is een breed assortiment aan buffetten en menu’s beschikbaar, dus...

Ruimtes overzicht

Ruimte naam L B H qm
De Vilsterse Zaal 100
De Bakkerszaal 70
De Gelagkamer 50

Legenda

Blok

Rijen

Cirkel

Gala

Parlement

Staan

U-vorm

Ruimtes

De gemoedelijke herberg heeft drie zalen te huur. Afhankelijk van de grootte van je groep en het doel van je bijeenkomst is er hier altijd wel de juiste zaal te vinden!

Activiteiten

Behalve een vergadering, brainstormsessie, training, cursus, presentatie, teambuildingactiviteit, productlancering of –presentatie of ander soort zakelijke bijeenkomst, is het mogelijk om in de bosrijke, natuurlijke omgeving van deze sfeervolle herberg te wandelen of een mooie fietstocht te maken. Als je een meer stedelijke omgeving zoekt ben je zo in Ommen, Dalfsen of Zwolle.

Openingstijden & dagdelen

7 dagen per week, de gehele dag.

Ligging & kaart

De ligging van deze warme herberg is uniek, namelijk op het landgoed Vilsteren in een bosrijke, natuurlijke omgeving. Voor een mooie fiets- of wandeltocht door de natuur zit je hier dus goed. Met de auto ben je binnen 10 minuutjes in Ommen of Dalfsen en binnen een half uur in Zwolle. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid!

Catering

Vaste cateraar

Technische uitrusting

Scherm

Beamer

Wi-Fi

Voorzieningen

Accommodatie beschikbaar

Landelijk

Wandel- en fietspaden

Eigentijds

Huiselijk