descriptive picture of Huiselijke Vergaderlocatie aan de Vinkeveense Plassen
descriptive picture of Huiselijke Vergaderlocatie aan de Vinkeveense Plassen
descriptive picture of Huiselijke Vergaderlocatie aan de Vinkeveense Plassen

Huiselijke Vergaderlocatie aan de Vinkeveense Plassen

Vinkeveen

Deze huiselijke, sfeervolle locatie in Vinkeveen is de ideale plek voor een bijeenkomst of vergadering onder de rook van Amsterdam en Utrecht. De rustgevende omgeving aan de Vinkeveense Plassen straalt niet alleen rust, maar ook een verwelkomend gevoel uit. Laat je inspireren door deze unieke locatie gelegen in een prachtig penthouse en kom samen tot nieuwe ideeën!

In het kort

1 ruimte

2 - 10 gasten

Mogelijkheden

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Je kunt hier met minimaal 6 tot maximaal 10 personen vergaderen. De vergaderlocatie beschikt over één ruimte en een terras op een veranda. Daarnaast beschikt de locatie over een beamer, WiFi en een flip-over waar je gebruik van kunt maken tijdens een bijeenkomst. Het is mogelijk om de catering te laten verzorgen of een persoonlijke host bij te boeken! Overnachten Wil je een meerdaagse organiseren? Deze locatie beschikt naast een huiselijke vergaderruimte ook over twee slaapkamers. Op deze manier kun je langer genieten van de rust en vrijheid!

Ruimtes overzicht

Ruimte naam L B H qm
Vergaderlocatie 10

Legenda

Blok

Rijen

Cirkel

Gala

Parlement

Staan

U-vorm

Activiteiten

Voor of na de bijeenkomst kun je kiezen voor een actieve vergaderbreak, zoals vlot bouwen of varen. Ook kun je een frisse wandeling maken door de uitgestrekte polders of het natuurgebied Botshol. Tot slot kun je in de omgeving ook deelnemen aan verschillende teambuildingactiviteiten om de samenwerking en interactie tussen je gezelschap te verbeteren!

Openingstijden & dagdelen

De locatie is geopend op maandag t/m vrijdag van 08:30 uur tot 18:00 uur. Met een diner is de locatie tot 22:00 uur geopend.

Ligging & kaart

Deze vergaderlocatie aan de Vinkeveense Plassen bereik je met de auto vanaf de A2. Door de gunstige ligging onder de rook van Amsterdam en Utrecht beschikt deze plek over een goede bereikbaarheid. Je kunt de auto gratis parkeren op het terrein van de locatie.

Catering

Gebruik keuken toegestaan

Catering biologisch, Fairtrade of lokaal geproduceerd

Vaste cateraar

Technische uitrusting

Beamer

Wi-Fi

Voorzieningen

Accommodatie beschikbaar

veel daglicht

Exclusief te huur

Huiselijk

Zeil- en wateractiviteiten