descriptive picture of Culinair Landgoed in de Achterhoek
descriptive picture of Culinair Landgoed in de Achterhoek
descriptive picture of Culinair Landgoed in de Achterhoek

Culinair Landgoed in de Achterhoek

Vorden

-

In het kort

2 ruimtes

4 - 40 gasten

Mogelijkheden

Midden in de Achterhoek ligt dit prachtige landgoed dat zijn inspirerende geschiedenis combineert met modern comfort en een perfecte, biologische gastronomie. Het interieur van deze vergaderlocatie is landelijk maar modern, waardoor je je meteen op je gemak voelt. Op de zolder met zijn robuuste balken of in de vergaderzaal met zijn grote ramen is het prettig werken. Op dit mooie landgoed kun je vergaderen, brainstormen of trainen in een van de vergaderruimtes. In het koetshuis zijn twee vergaderzalen aanwezig. Op de eerste etage vind je een ruime meeting- en trainingsruimte en op de begane grond, in de voormalige paardenstal, nog...

Ruimtes overzicht

Ruimte naam L B H qm
Vergaderruimte Koetshuis 40
Vergaderruimte Paardenstal 40

Legenda

Blok

Rijen

Cirkel

Gala

Parlement

Staan

U-vorm

Ruimtes

Deze vergaderlocatie beschikt over twee vergaderruimtes. Deze zijn te huur in combinatie met een arrangement per persoon, waarbij de zaalhuur, hapjes en drankjes zijn inbegrepen.

Activiteiten

Wil je je vergadering even onderbreken voor een leuke activiteit? Ga lekker wandelen of fietsen in de mooie, natuurrijke omgeving! Ook is het mogelijk om lekker de stad in te gaan. Je bevindt je namelijk vlakbij het gezellige Zutphen!

Openingstijden & dagdelen

Deze vergaderlocatie is de gehele week beschikbaar voor reserveringen.

Ligging & kaart

Deze vergaderlocatie ligt in Vorden, een dorp in de Achterhoek. Vanaf Zutphen rijd je in ongeveer 15 minuten naar het landgoed. Het landgoed is goed te bereiken met de auto via de N319 en er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig. Ook is er een treinstation in Vorden, waar vandaan je een bus naar het landgoed kunt nemen.

Catering

Vaste cateraar

Technische uitrusting

Scherm

Beamer

Wi-Fi

Voorzieningen

Eigentijds

Huiselijk

Break-outruimtes

Wandel- en fietspaden

Klassiek

Geen volumelimieten

Landelijk