descriptive picture of Monumentaal Landhuis
descriptive picture of Monumentaal Landhuis
descriptive picture of Monumentaal Landhuis
Dit monumentale landhuis in de omgeving van Den Bosch heeft alles om jouw bijeenkomst tot een succes te maken: rijk gedecoreerde ruimtes, authentieke details, een hartelijke ontvangst en gastronomische specialiteiten. Ervaar hier de huiselijke sfeer van vroeger maar dan met hedendaags comfort. Wie een frisse neus wil halen kan terecht in de tuin van 7,5 hectare. Ideaal voor teambuildingsactiviteiten of een korte inspirerende break.Extra bijzonder is het MVO karakter. Opbrengsten van deze locatie komen ten goede aan ideële doelen gericht op de ontwikkeling van jongeren via de Joannes Bosco Stichting.

In het kort

90 kamers

5 ruimtes

2 - 160 gasten

Mogelijkheden

Op de locatie zijn 15 verschillende vergaderruimtes aanwezig, die voor diverse doeleinden gebruikt kunnen worden. Zo zijn er een aantal intieme stijlkamers, die perfect zijn voor een brainstormsessie of een besloten vergadering. Er zijn ook grotere ruimtes, met plaats voor maximaal 160 personen. Houd hier bijvoorbeeld een presentatie, congres of seminar! Overnachten Ook overnachten is mogelijk op het landgoed. Ideaal voor een meerdaagse bijeenkomst, voorovernachting of zakelijke afspraak in Den Bosch. Het landgoed beschikt in totaal over 90 hotelkamers verdeeld over verschillende gastenverblijven. Een uitgebreid ontbijtbuffet wordt geserveerd in het landhuis. Trouwen Deze locatie biedt ook de mogelijkheid om elkaar...

Ruimtes overzicht

Ruimte naam L B H qm
Stijlkamer in het Landhuis 40
Het Koetshuis 90
De Pauw 160
De Bloembinderij 27
De Boomgaard 36

Legenda

Blok

Rijen

Cirkel

Gala

Parlement

Staan

U-vorm

Ruimtes

Het landhuis telt in totaal 15 vergaderruimtes. Om een duidelijk overzicht te maken, zijn deze in 5 groepen verdeeld. Overleg met de locatiemanager welke ruimte het beste bij jouw bijeenkomst past. LET OP! Gebaseerd op het aantal personen en de grootte van de zaal wordt er zaalhuur toeslag in rekening gebracht.De tarieven van de arrangementen zijn voor groepen van 8 tot 30 personen. Voor kleine groepen of grote evenementen maakt de locatie graag een offerte op maat.

Activiteiten

De mooie natuur in de directe omgeving en de immense tuin rondom het landhuis nodigen uit tot een mooie wandeling tussen het vergaderen door. Ben je op zoek naar een teambuildingactiviteit voor jou en je collega's? In het park van 7,5 hectare is heel veel mogelijk!

Openingstijden & dagdelen

Het landhuis is open van maandag tot en met zondag, dus bijeenkomsten kunnen heel de week door gepland worden.

Ligging & kaart

De locatie is goed bereikbaar via de A2 en op het terrein is het mogelijk gratis te parkeren. Wanneer je met het openbaar vervoer reist, kan je vanaf treinstation Vught een wandeling maken van een kleine 10 minuten. Ook is het mogelijk vanaf treinstation ’s-Hertogenbosch met de bus te reizen. Het busstation bevindt zich op 5 minuten lopen van het landhuis.

Catering

Barbecue mogelijk

Catering biologisch, Fairtrade of lokaal geproduceerd

Restaurant beschikbaar

Vaste cateraar

Technische uitrusting

Scherm

Beamer

Wi-Fi

Voorzieningen

Green Key-gecertificeerd

Accommodatie beschikbaar

Break-outruimtes

Klassiek

Wandel- en fietspaden

Geen volumelimieten

Luxury