Bijzondere vergaderlocaties in Den Haag

In de spotlight

Iconisch Kantoorgebouw bij het Malieveld

5 / 5 (2)

Dit bijzondere kantoorgebouw vind je aan de rand van het centrum van Den Haag, precies tegenover Centraal Station en pal aan het Malieveld. Goed bereikbaar en Ideaal gelegen om een vergadering, brainstormsessie, presentatie of netwerkborrel te organiseren! Tijdens het drinken van een lekkere cappuccino gemaakt door de aanwezige barrista, geniet je van het iconische pand dat in begin jaren '20 is opgebouwd uit rode bakstenen in Amsterdamse School-stijl: een ware blikvanger!

Van binnen is de inrichting geheel up-to-date. De ruimtes hebben een eigentijdse en moderne uitstraling en tijdens je bijeenkomst mag je gebruik maken van gratis Wifi en tv-schermen. Ook geniet je hier van veel daglicht. Zo kun je effectief te werk gaan!


 

  • Den Haag
  • 14 ruimtes
  • €€€€
  • Geen overnachting mogelijk
  • 1 - 18 personen

Iconisch Kantoorgebouw bij het Malieveld

Vergaderen in Den Haag

Vergaderen Vergaderlocaties den haag

De politieke hoofdstad van Nederland zit vol met unieke vergaderlocaties. Het wonderschone moderne en historische centrum draagt bij een fijne sfeer. Daar komt nog eens bij dat je vlak bij het mooie zonnige strand van Scheveningen bent, hier kun je heerlijk wandelen over de boulevard of genieten op een van de gezellige terrasjes. En je bent er zo met de auto, bus of tram!

 

In Den Haag zelf is ook genoeg te beleven, denk aan Madurodam, het vredespaleis, de Haagse Markt en de Paleizen. Super leuk om te combineren met een dagdeel vergaderen! Ga daarna heerlijk uit eten op bijvoorbeeld de Grote Markt.

 

Wil jij meer weten over onze vergaderlocaties in Den Haag, of heb je een andere vraag voor ons? Bel of mail ons dan. Wij denken met alle liefde met je mee tijdens jouw zoektocht naar de ideale vergaderlocatie.

☎ 010 - 760 0334

✉ info@inspiratieoplocatie.nl

In de spotlight

Kleinschalig Boutique Hotel

0 / 5 (0)

Middenin het gezellige Den Haag, in de historische Archipelbuurt, ligt dit bijzondere boetiekhotel. De ligging is perfect: je bevindt je in de stad, vlakbij zowel het centrum als het strand van Scheveningen, maar toch dichtbij de uitvalswegen en het OV. Parkeren kan op het eigen terrein van de vergaderlocatie. Het interieur is licht, klassiek met modern design en sfeervol: het kleinschalige karakter zorgt ervoor dat je je direct op je gemak voelt!

  • Den Haag
  • 2 ruimtes
  • €€€
  • 25 slaapkamers
  • 2 - 22 personen

Kleinschalig Boutique Hotel

Gesloten

Nieuw? Meld je aan

Het duur slechts 1 minuutje en je kunt van alle gemakken van de site gebruik maken!

Login met je Inspiratie op Locatie account

Gesloten

Wachtwoord vergeten?

Annuleren