Groene Vergaderlocaties in Utrecht

Bij deze locaties kun je heerlijk wegdromen, je komt hier tot rust in de natuurrijke omgeving.

Vergaderen in Utrecht

vergaderen vergaderlocaties utrecht centrum

 Utrecht, het centrum van Nederland en een prachtige historische stad. Hier vind je talloze bijzondere vergaderlocaties, maar ook mooie zakelijke beursgebouwen en creatieve studio's. Utrecht heeft het allemaal en is van alle markten thuis.

 

Lekker centraal in Nederland afspreken? Dan is Utrecht altijd een goede uitvalsbasis. Utrecht ligt centraal en vanaf iedere plek in Nederland ben je hier dan ook snel en makkelijk. Zowel met het openbaar vervoer als met de auto is het zeer goed bereikbaar. Ook bieden wij hier verschillende overnachtingsmogelijkheden aan, met een groot bedrijf met verschillende vestigingen ben je in Utrecht dus aan het juiste adres om te ontmoeten en te vergaderen.

 

Wil je meer weten over onze vergaderlocaties in Utrecht, of heb je een vraag? Bel of mail gerust! Wij zoeken met alle liefde met jou mee naar de ideale vergaderlocatie.

☎ 010 - 760 0334

✉ info@inspiratieoplocatie.nl

 

Vergaderen, trainen, borrelen of feesten midden in Utrecht stad

In de spotlight

Voormalig Klooster in de Natuur

5 / 5 (1)

Deze prachtige locatie is gelegen op de Utrechtse Heuvelrug en bestaat uit twee unieke gebouwen. Zowel het voormalige Missiehuis als het Klooster kennen een rijke historie en hebben in de loop der jaren veel functies gehad. Nu zijn beide gebouwen omgetoverd tot een luxe, modern en duurzaam hotel maar de oude elementen zijn nog steeds zichtbaar. Zo kan je in het voormalige Missiehuis de prachtige glas in lood ramen bewonderen en in het Kloosterhuis zijn de originele muurschilderingen bewaard gebleven!

  • Soesterberg
  • 25 ruimtes
  • €€€€
  • 131 slaapkamers
  • 2 - 50 personen

Voormalig Klooster in de Natuur

In de spotlight

Klassiek Kleinschalig Kasteel

0 / 5 (0)

Dit prachtige kleinschalige kasteel in de bossen bij Zeist is de ideale locatie voor uiteenlopende zakelijke bijeenkomsten in stijl. Zowel binnen als buiten is de originele architectuur behouden gebleven: glas in lood, houten lambrisering en de prachtige vloeren en trappartij bijvoorbeeld. Toch is het interieur helemaal van deze tijd, met moderne designklassiekers en de beste technische faciliteiten. Door de kleinschalige insteek voel je je hier meteen op je gemak. De locatie beschikt tevens over een prachtige, lichte salon met bar en lounge en een grote kasteeltuin met buitenterras.

 

  • Zeist
  • 5 ruimtes
  • €€€€
  • 30 slaapkamers
  • 2 - 30 personen

Klassiek Kleinschalig Kasteel

Gesloten

Nieuw? Meld je aan

Het duur slechts 1 minuutje en je kunt van alle gemakken van de site gebruik maken!

Login met je Inspiratie op Locatie account

Gesloten

Wachtwoord vergeten?

Annuleren