Veelzijdige Evenementenlocatie in Hartje Amsterdam

Unieke en sfeervolle eventlocatie met vele mogelijkheden in het centrum van Amsterdam 5 / 5 (6 )

 • Vergadering, Brainstorm, Training, Presentatie, Plenair, Borrel & Ontvangst, Private Dining, Teambuilding, Congres, Feest
 • Amsterdam, Noord Holland
 • 10 ruimtes
 • 2 - 600 personen
 • €€€€
 • Betaald parkeren, OV halte op loopafstand, Per boot of watertaxi
 • Eigentijds, Industrieel
 • WIFI, Internet, Beamer, Scherm of projectiewand, LCD/TV scherm, Geluidsversterking, Microfoon, Video opname apparatuur, Airco, Live streaming , Hybride events

De Voordelen

 • Gratis Boekingsservice, geen reserveringskosten
 • Acties & Voordeel: locaties zijn regelmatig goedkoper als je via ons boekt!
 • 24/7 vrijblijvend reserveren en opties aanvragen
 • Locaties gemakkelijk met elkaar vergelijken
 • Direct inzicht in prijzen en mogelijkheden

Lees Meer

Deze veelzijdige evenementen locatie in de hoofdstraat van Amsterdam beschikt over verschillende prachtig ingerichte vergaderruimtes waar je een presentatie, borrel of andere bijeenkomst kunt organiseren. De stijl van binnen is industrieel, fris en stoer. De liefde voor detail en historie spat van de muren af! Een echte parel in een bruisende stad met een keuken op Michelin niveau.

Mogelijkheden

Bij deze indrukwekkende evenementenlocatie kun je verschillende zakelijke evenementen organiseren:

Congres / Seminar: door de internationale allure, creatieve uitstraling, professionele techniek en theaterbelichting organiseer jij op deze locatie voor een maximum van 350 personen een succesvol congres of seminar.

Vergadering / Meeting: tijdens een vergadering of meeting op deze evenementenlocatie kun je ideeën uitwisselen in verschillende settings zoals in de Bibliotheek, Foyer, Bankgeheim, Wijnkelder, Studio of de grote Theaterzaal! Intimiteit en exclusiviteit zijn gewaarborgd voor de vrije geest.

Productpresentatie: om jouw specifieke product te presenteren en te laten stralen kan deze locatie jou het volgende meegeven: een industriële uitstraling, creatieve exclusiviteit, de stad Amsterdam en een indrukwekkende Theaterzaal.

Bedrijfsfeest/Personeelsfeest: deze evenementenlocatie omschrijft zichzelf als de beste plek voor een bedrijfsfeest voor maximaal 500 gasten. Met de expertise van licht, geluid, entertainment, show en de verschillende zalen creëren zij de gewenste sfeer voor jouw bedrijfsfeest. 

Diner: met Michelin ster Dennis Huwaë in de keuken van deze evenementenlocatie kun je hier op veel verschillende soorten manieren dineren. Denk bijvoorbeeld aan Sit-down diner, walking dinner, foodstations of misschien wel in de vorm van een workshop before diner? 

Exclusieve Theaterdiners: een avond dat in het teken staat van een fantastisch sterren diner aan ronde tafels in combinatie met hooggeëerd entertainment!

Volop interactieve mogelijkheden

Beschikt over twee fully equipped hybride livestream studios plus acht styling studios. Hier ontmoeten, op het snelste netwerk van Nederland (998 Mbit), virtual viewers én het fysiek aanwezige publiek elkaar interactief. Dit is de tijd om nieuwe kansen te zien en die dan ook keihard bij de lurven te grijpen. Maak gebruik van de aller beste techniek, de zeer ervaren technici, de creatieve organisatoren en de industriële setting die durf en innovatie uitstraalt. Bereik meer toehoorders, inclusief het publiek dat fysiek aanwezig kan zijn, als nooit tevoren met uw hybride congres, product- bedrijfspresentatie of event om de teamspirit een positieve impuls te geven. De locatie faciliteert met de Livestream Studios Amsterdam al vele jaren hybride events voor internationale bedrijven waarbij virtual viewers én het fysiek aanwezige publiek, in deze dagen op 1,5 meter afstand, interactief deelnemen. Een mix die heeft bewezen zeer succesvol te zijn!

De voormalige tabaksveiling is omgetoverd tot een moderne, industriële theater- en eventlocatie, met veel gevoel voor detail en multifunctionaliteit. Het Theater beschikt over een robuuste theaterzaal met daar omheen ook nog eens negen totaal verschillende ruimtes. Deze ruimtes kunnen zowel gezamenlijk als apart geboekt worden. In de kelder is een professioneel ingerichte keuken, waar onder leiding van ‘patron de cuisine’ Dennis Huwaë fantastische gerechten worden gekookt

De culturele sfeer van het theater inspireert vele commerciële bezoekers en ontvangt daarvoor hoge waarderingscijfers van haar nationale en internationale gasten. De combinatie van een fantastische keuken op Michelin niveau en personeel dat met een glimlach de bezoekers tegemoet treedt is uniek in Amsterdam. Commercie en Cultuur ontmoeten en versterken elkaar hier op een succesvolle wijze. 

Keuken & eigen catering:

Het is bij deze locatie mogelijk om de keuken af te huren voor een bedrag van €950.- per dag. Eigen catering verzorging is ook mogelijk, echter wordt er een cateringsfee van 10% gerekend met een minimum bedrag van 500 euro. 

Eerste evenementenlocatie met een Michelin Chef in haar keuken: Sinds maart 2021 heeft de chef de eervolle vermelding van Michelin achter zijn naam mogen ontvangen. “Reken er maar op dat we, als het weer even kan, deze Michelinster gaan laten shinen bij prachtige exclusieve diners in ons pand”, aldus de locatie.

Bekijk op kaart

Activiteiten

Geniet samen met je collega's van een uniek theaterdiner op deze locatie of laat Michelin chef-kok Dennis Huwaë voor je koken. 

6 reviews en 6 beoordelingen 5 / 5

Service
5 / 5
Sfeer
5 / 5
Catering
5 / 5

Schrijf een review!

Ruimtes

Je kunt hier zowel terecht met kleine als grote groepen tot maximaal 650 personen. Er zijn tien ruimtes, verdeeld over vier verdiepingen. Let op; de prijzen van de ruimtes zijn vanaf prijzen en exclusief personeelskosten. Na je aanvraag wordt de volledige prijs door de locatie berekend.

Openingstijden & dagdelen

Van maandag tot en met zondag, tijd in overleg.

 • Ruimtes De Grote Theaterzaal

  De Grote Theaterzaal

  Een open theaterzaal van 200m2 met een eerlijke, oorspronkelijke lichtinval door de industriële schuur. De oude tabaksveilingzaal kan automatisch verduisterd worden om de exclusieve uitstraling te geven die bij jouw evenement past. De architectonisch, robuuste stalen bar en het stalen balkon met Cubaanse Loge, maken de industriële frisse uitstraling van de Grote Theaterzaal compleet.

  Het stalen balkon met de vaste gelegen Cubaanse VIP Loge zijn, met uitzicht op de theaterzaal, geschikt voor kleine vergaderingen als rustige uitvalsbasis van een evenement in de Grote Theaterzaal.

  • - Aantal personen: carreopstelling: 100,Sit-down dineropstelling: 240, theateropstelling: 350, feestopstelling: 600
  • - Oppervlakte: 200 m2
  • - Prijs inclusief Balkon, Loge en Receptie

   

   

  Capaciteit: 0-500 personen

 • Ruimtes Foyer / Tabaksgenot

  Foyer / Tabaksgenot

  Aan de Grote Theaterzaal is direct de Engelse Foyer gelegen. Een statige plek met een hoog zwart lederen chesterfield-gehalte. Je kunt hier genieten van een sigaren-, whisky- of bierworkshop, maar ook vergaderingen zijn een zeer geliefde bezigheid op deze plek.

  • Aantal personen: dineropstelling: 40, theateropstelling: 40, carreopstelling: 30
  • Oppervlakte: 25 m2

  Capaciteit: 0-40 personen

 • Ruimtes Studio

  Studio

  In het verlengde, maar wel separaat van de Grote Theaterzaal, bevindt zich de kleine theaterzaal: Studio. Een hoge (ca. 8 meter), moderne ruimte met een prachtig glazen dak. Uitermate geschikt voor intieme voorstellingen, break-out room of vergaderingen.

  • Aantal personen: carreopstelling: 35, theateropstelling: 70
  • Oppervlakte: 70m2

   

  Capaciteit: 0-45 personen

 • Ruimtes Studio + Bankgeheim

  Studio + Bankgeheim

  De Studio en het Bankgeheim zijn ook in combinatie te boeken.

  Capaciteit Studio:

  Carréopstelling: 35
  Theateropstelling: 70

  Capaciteit Bankgeheim:

  Theateropstelling: maximaal 40 personen
  Dineropstelling: maximaal 30 personen.

  Capaciteit: 0-85 personen

 • Ruimtes Studio + Bankgeheim + Bibliotheek

  Studio + Bankgeheim + Bibliotheek

  De Studio, het Bankgeheim en de Bibliotheek zijn ook in combinatie te boeken.

  Capaciteit Studio:

  Carréopstelling: 35
  Theateropstelling: 70

  Capaciteit Bankgeheim:

  Theateropstelling: maximaal 40 personen
  Dineropstelling: maximaal 30 personen.


  Capaciteit Bibliotheek:

  Theateropstelling: maximaal 22 personen
  Dineropstelling: maximaal 12 personen.

  Capaciteit: 0-107 personen

 • Ruimtes Het Rode Gevaar

  Het Rode Gevaar

  Verscholen tussen de wijnkelders en de KookStudio ligt centraal in de catacomben “Het Rode Gevaar”. Een rode kunstzinnige ruimte geschikt voor intieme bijeenkomsten of vergaderingen. Het honderd jaar oude houten masker van Frajurik ziet er graag op toe dat, ook in dit deel van het theater, het jou aan niets zal ontbreken.

  • Aantal personen: maximaal 30, dineropstelling: 25
  • Oppervlakte: 36m2

  Capaciteit: 8-30 personen

 • Ruimtes Wijnkelders

  Wijnkelders

  Een prachtig schouwspel van artistieke bogen en mediterrane wanden geven de Wijnkelders samen met de open haard een romantisch, Zuid-Europees gevoel. De Wijnkelders kunnen naast de proeverijen ook gehuurd worden voor andere workshops, presentaties of bijvoorbeeld als “chambre de diner” na een geslaagde kookcursus in de KookStudio.

  • Aantal personen: theateropstelling: 40, dineropstelling: 30
  • Oppervlakte: 45m2

  Capaciteit: 0-40 personen

 • Ruimtes Bankgeheim

  Bankgeheim

  Een decennialang niet-geopende bankkluis is dé grote eyecatcher in deze prachtige gouden art-deco ruimte. Hier exposeert de locatie twee werken van hoffotograaf Erwin Olaf. Ook bekend door zijn expositie in het Rijksmuseum in 2020. Het Bankgeheim beschikt over een eigen beamer met scherm, geluidsinstallatie en brede ramen met direct uitzicht op de culturele hoofdstraat van Amsterdam.

  Deze ruimte is zeer geschikt voor private diners en commerciële meetings. Direct aan Het Bankgeheim is onze Studio verbonden, ideaal als uitbreiding van deze ruimte.

  Theateropstelling: maximaal 40 personen, Dineropstelling: maximaal 30 personen.

  Capaciteit: 0-40 personen

 • Ruimtes Bibliotheek

  Bibliotheek

  Veel bibliotheken hebben sinds de komst van e-boeken hun deuren moeten sluiten. Maar toch hebben oude bibliotheken met hun stiltebeleid, de papiergeur en knusse sfeer een bepaalde charme waar het digitale geweld niet tegenop kan. Vanuit deze gedachtegang is onze authentieke bibliotheek in ere hersteld.

  Theateropstelling: maximaal 22 personen, Dineropstelling: maximaal 12 personen. 

  Oppervlakte: 25m2 

  Let op! Kan alleen gehuurd worden in combinatie met de studio. Prijs is dus voor beide ruimtes.

  Capaciteit: 0-22 personen

 • Ruimtes Heel Theater

  Heel Theater

  Capaciteit: 8-600 personen

Hapjes & drankjes

Het theater beschikt over een topkeuken met een eigen huischef die voor de lekkerste gerechten zorgt. 

 • Cava bij ontvangst

  €7,50 p.p.

 • Koffie, thee en fris (4 uur)

  €12,50 p.p.

 • Koffie, thee en fris (8 uur)

  €18,00 p.p.

 • Ontbijt

  Dit is een vanaf prijs.

  €12,50 p.p.

 • Lunch

  Dit is een vanaf prijs.

  €27,50 p.p.

 • Drankafkoop Hollandse Bar (p.p. per uur)

  €12,50 p.p.

 • Amuse

  €4,25 p.p.

 • Drie gangen diner

  Dit is een vanaf prijs.

  €44,50 p.p.

 • Walking Dinner

  Dit is een vanaf prijs.

  €47,50 p.p.

 • Buffet

  Dit is een vanaf prijs.

  €37,50 p.p.

Faciliteiten

De locatiehouder heeft veel aandacht voor professionele belichting en geluid; belangrijke ingrediënten voor het neerzetten van de gewenste sfeer. Daarnaast is er ook een beamer aanwezig en kan er in overleg voor een scherm worden gezorgd. De basisapparatuur zit bij de huur inbegrepen. LIVE streams en hybride events behoren ook tot de mogelijkheden. Overleg jouw wensen dus zeker met de locatie gezien de vele mogelijkheden. Prijzen zijn op aanvraag.
 

 • Locatiemanager

  €54,50 per uur

 • Technicus (per uur)

  Bij minimale huur van 4 uur.

  €45,00 per uur

 • Personeel

  €32,50 per uur

 • Theaterzaal pakket: geluid, licht, podium en personeel (max. 10 uur)

  €2.350,00 per dag

 • Projector

  €480,00 per dag

Extra's

 • Huur keuken

  €950,00 per dag

 • Schoonmaakkosten

  €495,00 p.s.

De Voordelen

 • Gratis Boekingsservice, geen reserveringskosten
 • Acties & Voordeel: locaties zijn regelmatig goedkoper als je via ons boekt!
 • 24/7 vrijblijvend reserveren en opties aanvragen
 • Locaties gemakkelijk met elkaar vergelijken
 • Direct inzicht in prijzen en mogelijkheden

Lees Meer

Ligging & kaart

De locatie is gevestigd in de smalle Nes (culturele hoofdstraat van Amsterdam). Supersfeervol, maar parkeren is een uitdaging, gelukkig bevinden zich meerdere parkeergarages binnen loopafstand van het theater. Daarentegen is het bereik met openbaar vervoer uitstekend, op nog geen 98 voetstappen van het theater vind je metrostation én tramhalte het Rokin. Ook is het CS binnen enkele minuten te voet bereikbaar. Je kunt zelfs je gasten per boot laten arriveren! 

 

Eenvoudig te bereiken met het OV; op 1 minuut loopafstand stoppen de tram en metro die je in enkele minuten naar het centraal station brengen.

Ook wat voor jou?

Gesloten

Nieuw? Meld je aan

Het duurt slechts 1 minuutje en je kunt van alle gemakken van de site gebruik maken!

Login met je Inspiratie op Locatie account

Gesloten

Wachtwoord vergeten?

Annuleren