descriptive picture of Energieke Toplocatie met een Industrieel Karakter
descriptive picture of Energieke Toplocatie met een Industrieel Karakter
descriptive picture of Energieke Toplocatie met een Industrieel Karakter

Energieke Toplocatie met een Industrieel Karakter

Almere

Dat dit geen doorsneel vergaderruimte is, dat zie je meteen! Deze energieke vergaderlocatie zal je met zijn creatieve en frisse design zeker inspireren.

In het kort

2 ruimtes

Ruimtes

Ruimte naam L B H qm
Vergaderruimte (2 - 35 personen) 35
Vergaderruimte (35 - 120 personen) 120

Legenda

Blok

Rijen

Cirkel

Gala

Parlement

Staan

U-vorm

Lichte en kleurrijke moderne meubels, sfeervolle details en de open haard zorgt letterlijk en figuurlijk voor een warme uitstraling. Dankzij de grote ramen valt er veel natuurlijk daglicht naar binnen. De combinatie van een industriële sfeer en hippe inrichting zorgen voor de perfecte setting voor je vergadering. Er is veel ruimte voor creativiteit: zowel in de flexibele inrichting met verplaatsbare elementen, als in de mogelijkheden in extra activiteiten.

Faciliteiten

Wifi, beamer en flipover zijn inbegrepen bij je reservering.

Mogelijkheden

Dat dit geen doorsneel vergaderruimte is, dat zie je meteen! Deze energieke vergaderlocatie zal je met zijn creatieve en frisse design zeker inspireren. Lichte en kleurrijke moderne meubels, sfeervolle details en de open haard zorgt letterlijk en figuurlijk voor een warme uitstraling. Dankzij de grote ramen valt er veel natuurlijk daglicht naar binnen. De combinatie van een industriële sfeer en hippe inrichting zorgen voor de perfecte setting voor je vergadering. Er is veel ruimte voor creativiteit: zowel in de flexibele inrichting met verplaatsbare elementen, als in de mogelijkheden in extra activiteiten. Deze locatie heeft één vergaderruimte die je altijd exclusief...

Ligging & kaart

Centraal gelegen in Almere kun je hier vergaderen op een toplocatie. De locatie is makkelijk te bereiken vanaf de snelweg en eenvoudig met de auto bereikbaar.

Activiteiten

Vergadering, presentatie, training, workshop, event, borrel, lezing, seminar, discussie, kick-off, brainstorm, etc. Voor wat ontspanning of versterking tijdens je vergadering biedt de locatie ook mogelijkheden. Onderga een teamanalyse, leer meer over je lichaamstaal en communicatie of neem een lesje teamrolmanagement. Toch liever wat anders? Kies dan voor de miniatuur racebaan of een groepsspel.

Ruimtes

Deze locatie heeft één vergaderruimte die je altijd exclusief tot je beschikking hebt als je een reservering maakt. Afhankelijk van het aantal personen kun je uit de onderstaande mogelijkheden kiezen. Naast de zaalhuur boek je deze vergaderlocatie altijd in combinatie met een arrangement. Het brede aanbod van heerlijke en culinaire arrangementen vind je onder het tabblad Hapjes en Drankjes. Zo kun je niet alleen gebruik maken van een top vergaderlocatie, maar ook genieten van al het lekkers die de keuken te bieden heeft!

Openingstijden & dagdelen

De locatie is zeven dagen per week geopend. Ook de openingstijden zijn flexibel dus mocht je speciale wensen hebben geef dit dan aan bij je reservering.

Extra's

Of je nou naar verbetering zoekt in je team, meer wilt leren over je lichaamstaal of ontspannen wilt racen op een miniatuurbaan, deze vergaderlocatie regelt het allemaal voor je!

Hapjes & drankjes

Bij deze vergaderlocatie kun je uit een breed aanbod culinaire arrangementen kiezen. Geniet dus van een smaakexplosie van allerlei lekkernijen! Voor groepen tot 20 personen geldt zelfbediening, daarboven wordt het eten en drinken uitgeserveerd.

Catering

Vaste cateraar

Technische uitrusting

Geluidssysteem en microfoon

Wi-Fi

Voorzieningen

Industrieel

Design/Modern

Coachingsessies

Exclusief verhuurbaar

Eigentijds

Daglicht