descriptive picture of Inspirerend 5-sterren Hotel in het Oosterpark
descriptive picture of Inspirerend 5-sterren Hotel in het Oosterpark
descriptive picture of Inspirerend 5-sterren Hotel in het Oosterpark

Inspirerend 5-sterren Hotel in het Oosterpark

Amsterdam

Deze prachtige locatie, verscholen in het Oosterpark in Amsterdam, is de perfecte vergaderspot! Droom weg op een elegante plek waar luxe centraal staat en organiseer hier jouw efficiënte bijeenkomst. Denk bijvoorbeeld aan een private diner, een brainstormsessie of zakelijk event. Laat je verrassen door deze inspirerende locatie waar het groen en een bruisend stadscentrum samenkomt.

In het kort

88 kamers

3 ruimtes

1 - 80 gasten

Mogelijkheden

Vergaderen of bijeenkomen kan bij deze vergaderlocatie met een groep van maximaal 80 personen. De locatie beschikt over 3 verschillende ruimtes, ingericht door designers. Ook zijn er 2 restaurants en een bar beschikbaar waar je heerlijk kunt dineren en bijkletsen. Deze locatie bespreekt graag samen met jou de mogelijkheden door en helpt graag bij de organisatie van een geslaagde bijeenkomst! OvernachtenWil je een meerdaagse bijeenkomst in luxury organiseren? Dat kan! Dit boutique hotel in het Oosterpark beschikt over maarliefst 88 slaapkamers met elk een tweepersoonsbed!

Ruimtes overzicht

Ruimte naam L B H qm
Park Salon 80
Louis Bolk Salon 14
J.B. Springer 8

Legenda

Blok

Rijen

Cirkel

Gala

Parlement

Staan

U-vorm

Activiteiten

Voor of na de bijeenkomst kun je een wandeling maken door het Oosterpark of het centrum van Amsterdam bezoeken. Dichtbij de locatie vind je het Tropenmuseum, het Oosterpark Skatepark en veel gezellige restaurantjes om lekker te lunchen/dineren.

Openingstijden & dagdelen

De locatie is 24/7 geopend.

Ligging & kaart

Deze locatie in Amsterdam bereik je met de auto vanaf de A10. In de omgeving van de locatie kun je tegen een betaald tarief parkeren, of je auto aan één van de 10 laadpalen opladen. Ook met het openbaar vervoer kun je de locatie gemakkelijk bereiken. Vanaf Amsterdam Alexanderplein loop je binnen enkele minuten naar de locatie.

Catering

Barbecue mogelijk

Catering biologisch, Fairtrade of lokaal geproduceerd

Restaurant beschikbaar

Vaste cateraar

Technische uitrusting

Scherm

Beamer

Geluidssysteem en microfoon

Wi-Fi

Voorzieningen

Green Key-gecertificeerd

Accommodatie beschikbaar

veel daglicht

Break-outruimtes

Rolstoeltoegankelijk

Wandel- en fietspaden

Exclusief te huur

Geen volumelimieten

Luxury

Coachruimtes