descriptive picture of Spectaculaire Ambiance op het Water
descriptive picture of Spectaculaire Ambiance op het Water
descriptive picture of Spectaculaire Ambiance op het Water

Spectaculaire Ambiance op het Water

Amsterdam

Creëer een unieke setting tijdens jouw vergadering of bijeenkomst op deze locatie! Voor verschillende soorten bijeenkomsten zoals een brainstormsessie, vergadering, teamdag of productpresentatie profiteer je in een spectaculaire ambiance van vijf sterren service. Laat jou en je gezelschap ontzorgen en verrassen en geniet van de ruimte en vrijheid op deze locatie!

In het kort

1 ruimte

2 - 20 gasten

Mogelijkheden

Met een maximum aantal van 20 personen huur je deze unieke locatie exclusief! De locatie neemt graag al jouw zorgen uit handen, dus de ruimte is van tevoren ingedeeld zoals jij dat wenst. Geniet van verschillende arrangementen zoals een koffie/thee arrangement, een heerlijk verzorgde lunch of sluit de bijeenkomst af met een borrelarrangement. In overleg kan de locatie ook andere hapjes verzorgen en rekening houden met eventuele dieetwensen. Gedurende jouw bijeenkomst is er een host of hostess aanwezig die eventueel kan assisteren bij bijvoorbeeld het aansluiten van vergaderapparatuur. Iedere gast is voor deze vergaderlocatie uniek en bijzonder!

Ruimtes overzicht

Ruimte naam L B H qm
Vergaderlocatie (exclusief) 20

Legenda

Blok

Rijen

Cirkel

Gala

Parlement

Staan

U-vorm

Activiteiten

Voor of na de bijeenkomst kun je nog extra nagenieten van de rustgevende sfeer op de vergaderlocatie, een wandeltochtje maken of dineren langs de Amstel!

Openingstijden & dagdelen

De vergaderlocatie is geopend op maandag t/m vrijdag van 08:00 uur tot 20:00 uur.

Ligging & kaart

Kom je met de auto naar deze vergaderlocatie? Dan kun je gratis parkeren op het terrein van de locatie. Hier kunnen ongeveer 6 tot 8 auto's staan. Op 150 meter afstand bevindt zich nog een andere gratis parkeergelegenheid. Deze is beschikbaar op reservering afhankelijk van de beschikbaarheid. Ook via het openbaar vervoer is de locatie gemakkelijk te bereiken. Zo kun je uitstappen bij metrohalte Overamstel of bij het dichtstbijzijnde treinstation.

Catering

Catering biologisch, Fairtrade of lokaal geproduceerd

Vaste cateraar

Technische uitrusting

Geschikt voor hybride evenementen

Geluidssysteem en microfoon

Wi-Fi

Voorzieningen

veel daglicht

Break-outruimtes

Wandel- en fietspaden

Exclusief te huur

Luxury

Eigentijds

Zakelijk

Zeil- en wateractiviteiten