descriptive picture of Typisch Amsterdams Herenhuis in het Groen
descriptive picture of Typisch Amsterdams Herenhuis in het Groen
descriptive picture of Typisch Amsterdams Herenhuis in het Groen

Typisch Amsterdams Herenhuis in het Groen

Amsterdam

Een vergadering of bijeenkomst organiseren op z'n typisch Amsterdams? Dit prachtige herenhuis is de vinden in het hartje van Amsterdam tegenover een groen park. Het pand beschikt over grote authentieke ramen waar veel licht doorheen schijnt. Ook is de inrichting van het pand flexibel opgesteld en dit biedt jou de mogelijkheid om verschillende soorten bijeenkomsten te organiseren!

In het kort

1 ruimte

2 - 45 gasten

Mogelijkheden

Organiseer verschillende bijeenkomsten bij deze locatie voor maximaal 30 personen! De locatie beschikt over drie verschillende ruimtes en het is mogelijk om het prachtige herenhuis exclusief te huren, zodat je in break-out groepjes effectief aan de slag kunt met een vraagstuk. Verder zijn er diverse mogelijkheden voor catering en kun je een TV scherm bijboeken.

Ruimtes overzicht

Ruimte naam L B H qm
Vergaderruimte 170 16 30 20 12 45 16

Legenda

Blok

Rijen

Cirkel

Gala

Parlement

Staan

U-vorm

Activiteiten

Voor of na de bijeenkomst kun je gaan shoppen in Amsterdam of een wandeling maken door het park tegenover de locatie. Verder zit het Amsterdamse pand vlakbij de Amstel en de Utrechtsestraat.

Openingstijden & dagdelen

De locatie is geopend op aanvraag van 09:00 uur tot 22:00 uur.

Ligging & kaart

Deze locatie in het hartje van Amsterdam kun je bereiken met de auto vanaf de A10. Bij de locatie kun je tegen een betaald tarief parkeren op één van de buitenplekken naast het park. De locatie heeft een kortingscode voor betaald parkeren voor je. Ook met het openbaar vervoer kun je de locatie bereiken. Vanaf tramhalte Frederiksplein loop je binnen enkele minuten naar de locatie.

Catering

Catering biologisch, Fairtrade of lokaal geproduceerd

Vaste cateraar

Technische uitrusting

Scherm

Wi-Fi

Voorzieningen

veel daglicht

Break-outruimtes

Wandel- en fietspaden

Exclusief te huur

Coachruimtes

Huiselijk