descriptive picture of Voormalige Ambachtsschool
descriptive picture of Voormalige Ambachtsschool
descriptive picture of Voormalige Ambachtsschool

Voormalige Ambachtsschool

Amsterdam

Vergaderen, presenteren of borrelen in de Baarsjes, Amsterdam

In het kort

4 ruimtes

Ruimtes

Ruimte naam L B H qm
Het Timmerlokaal 150
De Plaatwerkerij 150
De Smederij 200
Het Atrium 800

Legenda

Blok

Rijen

Cirkel

Gala

Parlement

Staan

U-vorm

In het hart van Amsterdam bevindt zich één van de oudste rijksmonumenten van de stad; de voormalige Edelsmeden-school. Na een uitgebreide restauratie is het monumentale pand af te huren voor alle denkbare events.

Faciliteiten

Maak jouw bijeenkomst tot een compleet succes en kies voor een van de aanwezige faciliteiten. Staat jouw wens er niet bij? De locatie denkt graag mee over passende oplossingen. Een beamer en flip-over zit inbegrepen bij jouw boeking.

Mogelijkheden

Deze bijzondere locatie heeft vier zeer karakteristieke ruimtes, in verschillende groottes en stijlen, geschikt voor de inzet van jouw evenement. Het middelpunt van het monumentale pand is Het Atrium met zijn 16 meter hoge overweldigende glazen dak. Deze ruimte is door zijn sfeervolle uitstraling zeer geschikt voor bijvoorbeeld een diner of feest, maar door de praktische indeling ook goed in te zetten voor een lezing of congres. Rondom Het Atrium bevinden zich drie ruimtes met veel historie die zijn opgeknapt tot schitterende zalen met authentieke details: De Smederij, De Plaatwerkerij en Het Timmerlokaal. Het Timmerlokaal beschikt over een privé keuken,...

Ligging & kaart

Vanaf de ring A10 afslag S106 richting Surinameplein. Op Surinameplein links aanhouden naar Hoofdweg. Op de Hoofdweg bij de stoplichten rechts afslaan naar Postjesweg. Doorrijden tot aan de brug, aan je rechterhand bevindt zich de locatie. Parkeren Parkeren kan rondom het gebouw en op de kades van de Kostverlorenvaart en kost € 2,40 p.u. De dichtstbijzijnde parkeergarage ligt op 800m van de locatie. Parkeren in parkeergarage De Hallen kost 3 euro per uur, een dagkaart kost 27 euro. Betalen kan met pin. Voor informatie over parkeren en parkeergarages in Amsterdam: www.parkerenindestad.nl Openbaar vervoerDe vergaderlocatie is direct bereikbaar met openbaar vervoer,...

Activiteiten

Elke laatste vrijdag van de maand organiseert de locatie een spectaculaire eigen productie genaamd EdelWise. Met een diner, acts en muziek waarbij het hele pand op z'n kop staat. Wil je eens een andere vrijdagmiddag borrel? Ga dan zeker hier eens heen!

Ruimtes

Er zijn vier verschillende ruimtes aanwezig met allemaal hun eigen, unieke elementen. Ook zijn er in elke ruimte meerdere opstellingen mogelijk. In de zomer kan er, na overleg, gebruik worden gemaakt van het naastgelegen terras. Let op: de ruimtes zijn, ongeacht hoelang je boekt altijd dezelfde prijs!

Openingstijden & dagdelen

De locatie is van maandag t/m zondag van 8:00 uur tot 04:00 uur geopend. In het weekend sluit de locatie om 05:00 uur.

Hapjes & drankjes

Deze locatie heeft de beschikking over een meer dan perfecte keuken! Geniet van alle lekkere, biologische hapjes en drankjes en laat je flink verwennen. Uiteraard houdt de voormalige ambachtschool rekening met speciale dieetwensen. De locatie brengt vanaf 50 personen €5,- mastiekkosten per persoon in rekening. Dit zijn kosten voor de inhuur van glas, bestek et cetera.

Catering

Catering biologisch, Fairtrade of lokaal geproduceerd

Restaurant beschikbaar

Vaste cateraar

Technische uitrusting

Scherm

Beamer

Geluidssysteem en microfoon

Wi-Fi

Voorzieningen

Break-outruimtes

Geen volumelimieten

Zeil- en wateractiviteiten

Daglicht

Eigentijds

Exclusief verhuurbaar

Industrieel