descriptive picture of Tussen De Zeeuwse Duinen
descriptive picture of Tussen De Zeeuwse Duinen
descriptive picture of Tussen De Zeeuwse Duinen

Tussen De Zeeuwse Duinen

Burgh-Haamstede

Stijlvolle feest- en vergaderlocatie met een prachtig uitzicht in Burgh Haamstede - Zeeland

In het kort

134 kamers

2 ruimtes

Ruimtes

Ruimte naam L B H qm
Vergaderruimte 30
Boardroom 20

Legenda

Blok

Rijen

Cirkel

Gala

Parlement

Staan

U-vorm

Op nog geen vijftig minuten rijden van Rotterdam, Breda en Antwerpen, vind je dit prachtige hotel dat barst van de inspiratie! In combinatie met het uitgestrekte Zeeuwse landschap kom je hier tot hele nieuwe inzichten. Comfort en privacy staan hier centraal, zodat jij je kunt focussen op jouw zakelijk succes! Zo kan je hier vergaderen (in combinatie met een leuke activiteit!) of organiseer een congres of bedrijfsfeest en blijf slapen. Het moderne interieur straalt luxe en warmte uit en door het hele hotel zijn mooie kunstwerken te vinden. Alles is met veel detail aangekleed. Geniet in het restaurant van de...

Faciliteiten

WIFI, een flipover, een beamer en schrijfgerei zijn inbegrepen. Bovendien bevat elke vergaderruimte een magneetbord inclusief magneten, zodat je belangrijke documenten zo aan je collega's kunt presenteren.

Mogelijkheden

Hier weten ze als geen ander wat je als zakelijke gast verlangt en wordt alles tot in de puntjes voor je geregeld. Zo kun je hier met vier vergaderruimtes en twee boardrooms allerlei kanten op voor een vergadering, training, presentatie of zakelijke ontmoeting. De tweetal boardrooms (max. 33 personen per ruimte) hebben veel daglicht en een prachtig uitzicht op de voortuin van de locatie. Grenzend aan de boardrooms, ingericht met comfortabele stoelen en grote ovale tafel, vind je de openbare break-out ruimtes en het zonneterras. De vergaderruimtes zijn ook van ieder gemak voorzien. Gratis draadloos internet, flip-overs, white boards en...

Ligging & kaart

Dit prachtige hotel ligt in Zeeland, in een dorpje vlakbij Renesse. De vergaderlocatie is met de auto goed bereikbaar. Het hotel bevindt zich aan de voet van de Zeepeduinen en op fietsafstand van het brede Noordzeestrand, dus je kunt zo de duinen in om eens even lekker uit te waaien! Parkeren kan gratis en naast het hotel.

Activiteiten

Het prachtige landschap biedt ook tal van activiteiten ter onderbreking of als aanvulling op je vergadering. Waai lekker buiten uit met een strand of boswandeling, in een kitebuggy, of sla je frustratie eruit op een golf clinic. Mocht je graag binnen blijven, ga dan samen met je collega's kokerellen tijdens een kookworkshop.

Ruimtes

Er zijn hier zes verschillende ruimtes waar je uit kunt kiezen: 4 vergaderruimtes en 2 boardrooms. In overleg met de locatie bepaal je uiteindelijk welke specifieke ruimte je kiest. Altijd inbegrepen bij de reservering van een ruimte is koffie, thee en ijswater.

Openingstijden & dagdelen

De locatie is alle dagen per week beschikbaar voor een reservering. Vroeg of laat, hier kan het allemaal, dus informeer bij je reservering naar de mogelijkheden.

Extra's

Deze vergaderlocatie doet er alles aan om je zakelijke bijeenkomst tot een inspirerende gebeurtenis te maken! Daarom kun je ook leuke extra activiteiten boeken. Waai lekker buiten uit met een strand of boswandeling, in een kitebuggy, of sla je frustratie eruit op een golf clinic. Mocht je binnen willen kokerellen is er ook een kookworkshop mogelijk.

Hapjes & drankjes

Bij het reserveren van een vergaderruimte zit standaard koffie, thee en ijswater inbegrepen. Voor een breder aanbod kun je ook voor een arrangement kiezen (deze kun je boeken onder ruimtes). Of smul van één van de onderstaande culinaire hapjes.

Catering

Koken & Culinaire Workshops

Restaurant beschikbaar

Vaste cateraar

Technische uitrusting

Scherm

Beamer

Wi-Fi

Voorzieningen

Design/Modern

Accommodatie beschikbaar

Break-outruimtes

Eigentijds

Daglicht

Zeil- en wateractiviteiten