descriptive picture of Riant Landhuis & Hotel
descriptive picture of Riant Landhuis & Hotel
descriptive picture of Riant Landhuis & Hotel

Riant Landhuis & Hotel

De Schiphorst (Meppel)

Een presentatie, een productlancering, een goed gesprek, een strategische bijeenkomst, een overleg 'op de hei' - elke zakelijke bijeenkomst komt veel beter tot zijn recht in de mooie ambiance van dit chateauhotel. Even ver weg van de hectiek van de werkvloer; het werkt écht. Tussendoor verwent de locatie je met koffie, een werklunch, een afsluitend diner. Audiovisuele apparatuur beschikbaar. Bijzondere wensen? Dan verzorgt de locatie de techniek samen met iemand uit het netwerk. In zo'n uitzonderlijk fraai decor gaan de harten van jouw gasten, collega's of klanten vanzelf al wat sneller kloppen. Jij zorgt voor de inhoud, je hebt iets...

In het kort

13 kamers

8 ruimtes

2 - 300 gasten

Mogelijkheden

Deze bijzondere vergaderlocatie zal iedereen inspireren die van klassieke luxe en modern gemak houdt: zowel de service, het interieur, de wijn- en menukaart van het restaurant en de vergaderfaciliteiten hebben een kwaliteit van de bovenste plank.Op deze vergaderlocatie kun je gebruikmaken van één van de vergaderzalen in het chateauhotel. Er zijn 8 zalen beschikbaar met elk zijn eigen capaciteit en mogelijkheden. De gehele vergaderlocatie is geschikt voor groepen van maximaal 400 personen.Overnachten Wil je liever een meerdaagse bijeenkomst plannen? Je kunt op deze locatie ook heerlijk blijven slapen! Op het landgoed zijn 13 suites beschikbaar met in totaal 16 bedden.

Ruimtes overzicht

Ruimte naam L B H qm
Het College 60
De Raadzaal 60
De Horstzaal 60
De Tuinzaal 300
Het Koetshuis 150
Het Schathuis 80
De Horstzaal 60
De Serre 60

Legenda

Blok

Rijen

Cirkel

Gala

Parlement

Staan

U-vorm

Ruimtes

Deze vergaderlocatie heeft 8 verschillende zalen beschikbaar. Deze zijn te boeken in combinatie met een vergaderarrangement, waarbij zaalhuur, hapjes, drankjes, faciliteiten en eventueel een overnachting inbegrepen zijn. Nadat je je arrangement geboekt hebt, kun je in overleg met de locatie bepalen welke zaal het meest geschikt is voor jouw bijeenkomst.

Activiteiten

Wil je je vergadering of brainstormsessie even onderbreken? Maak een wandeling of fietstocht door het leuke dorpje Staphorst, of bezoek het ooievaarsstation (500 m vanaf de locatie). Doe mee aan een wedstrijd boogschieten met authentieke handbogen of maak een wandeling door de prachtige Beeldentuin van het kasteel!

Openingstijden & dagdelen

Deze vergaderlocatie is 7 dagen per week geopend en de hele dag beschikbaar voor boekingen!

Ligging & kaart

Deze locatie ligt in De Schiphorst, een klein plaatsje bij Meppel. Je bevindt je vlakbij leuke dorpjes die een bezoek waard zijn, zoals Staphorst. Vanaf Zwolle rijd je in 20 minuutjes naar de locatie.

Catering

Vaste cateraar

Technische uitrusting

Scherm

Beamer

Wi-Fi

Voorzieningen

Accommodatie beschikbaar

Break-outruimtes

Klassiek

Wandel- en fietspaden

Luxury