descriptive picture of Luxe Oranjerie op Sprookjesachtig Landgoed
descriptive picture of Luxe Oranjerie op Sprookjesachtig Landgoed
descriptive picture of Luxe Oranjerie op Sprookjesachtig Landgoed

Luxe Oranjerie op Sprookjesachtig Landgoed

Doorn

Gekenmerkt door prachtige balustrades, koepels en hoge boogramen huist deze oranjerie op een sprookjesachtig landgoed in het Utrechtse dorpje Doorn. En met zo'n chique rijksmonument als vergaderlocatie weet je dat de ideeën wel binnen zullen stromen. Het monument doet met z'n pilasters en rijke versieringen niet onder voor de Franse paleizen van Versailles. Geen toeval trouwens, want de architect liet zich inspireren door de eclectische stijl van de Franse zonnekoning Lodewijk XIV.

In het kort

1 ruimte

5 - 100 gasten

Mogelijkheden

Congres, conferentie, vergadering of heisessie voor de boeg? Bij deze indrukwekkende oranjerie is eigenlijk alles mogelijk. Jullie hebben het rijksmonument exclusief tot je beschikking, dus zijn verzekerd van de nodige rust en privacy. Je vindt hier drie vergaderruimtes en spreekkamers, die plek bieden voor 8 tot 10 personen. De lichte, plenaire zaal biedt ruimte voor 100 man. Een warm welkom aan je gasten geven of met maximaal 100 personen in luxe lunchen of dineren? Daar leent de voormalige oranjekas zich perfect voor. En als dat nog niet genoeg is zijn er elders op het landgoed nog eens acht conferentiezalen te...

Ruimtes overzicht

Ruimte naam L B H qm
De oranjerie 100

Legenda

Blok

Rijen

Cirkel

Gala

Parlement

Staan

U-vorm

Ruimtes

Je hebt de oranjerie exclusief tot je beschikking, en kunt dus gebruikmaken van alle zalen.

Openingstijden & dagdelen

De oranjerie is iedere dag van de week geopend voor vergaderingen, congressen en evenementen. Liever buiten de gebruikelijke vergadertijden bij elkaar komen? Alles is mogelijk!

Ligging & kaart

Het landgoed ligt centraal in het midden van Nederland. In het dorpje Doorn, in de provincie Utrecht om precies te zijn. Vanuit elke locatie in Nederland is de oranjerie dus snel en makkelijk te bereiken. De locatie heeft ruime, gratis parkeergelegenheid en ligt op maar een paar minuutjes rijden van de A12. Ook handig: er zijn laadpalen voor elektrische auto's aanwezig.

Catering

Catering biologisch, Fairtrade of lokaal geproduceerd

Restaurant beschikbaar

Vaste cateraar

Technische uitrusting

Scherm

Beamer

Geluidssysteem en microfoon

Wi-Fi

Voorzieningen

veel daglicht

Design/Modern

Rolstoeltoegankelijk

Klassiek

Wandel- en fietspaden

Exclusief te huur

Geen volumelimieten

Luxury

Zakelijk