descriptive picture of Toplocatie aan de Jachthaven
descriptive picture of Toplocatie aan de Jachthaven
descriptive picture of Toplocatie aan de Jachthaven

Toplocatie aan de Jachthaven

Drimmelen

Deze bijzondere vergaderlocatie is gelegen aan de rand van de Biesbosch. Het sfeervolle chalet heeft aan drie kanten uitzicht op het water, wat zorgt voor de ultieme relaxte omgeving. Hierdoor kun je in een ontspannen sfeer vergaderen en brainstormen! De inrichting van het pand is geïnspireerd op Zwitserse skichalets en is daarom voorzien van veel hout. De warmte die dit hout uitstraalt geef een rustig gevoel, waardoor je je volledig kunt toespitsen op het nemen van belangrijke beslissingen.

In het kort

4 ruimtes

2 - 240 gasten

Mogelijkheden

De locatie heeft verschillende ruimtes beschikbaar voor zakelijke bijeenkomsten; voor kleine groepen van 16 man tot grote groepen van 680 man. Het chalet is voorzien van de meest moderne faciliteiten, denk bijvoorbeeld aan beamers, projectoren of geluidsinstallaties. Alles wat nodig is om een succesvolle vergadering te realiseren! Grenzend aan de vergaderruimtes bevindt zich een prachtig afgezonderd terras waar na afloop diverse mogelijkheden zijn voor een maatwerk diner zoals lopend buffet, BBQ of à la carte.OvernachtenBen je na een dag nog niet uitvergaderd? Blijf dan lekker overnachten! Dat kan in een hotel in de buurt (zie website: Relaxte Vergaderlocatie in Brabant)....

Ruimtes overzicht

Ruimte naam L B H qm
Boardroom 45 14 24 14 14 14
Private Floor 150 70 110 70 70 150 60
Serre Haven 240 190 110 110 240 90
Huiskamer 55 14 14 14 14 14

Legenda

Blok

Rijen

Cirkel

Gala

Parlement

Staan

U-vorm

Ruimtes

Er zijn verschillende ruimtes beschikbaar op de locatie met verschillende groottes en capaciteiten. Het gebruik van alle nodige moderne faciliteiten is inbegrepen.

Activiteiten

Deze prachtige locatie ligt aan een van de grootste jachthavens van Europa, waardoor er vele mogelijkheden op het water zijn voor je bedrijfsuitje! Zo werkt de locatie met verschillende partners waarmee een uniek en spetterend personeelsuitje voor jouw bedrijf gecreëerd kan worden. Denk hierbij aan varen met een snelle rib over de rivier, fly- of wakeboarden, sloep varen of leuke activiteiten op het droge!

Openingstijden & dagdelen

De locatie is in principe van maandag t/m zondag van 11:00-00:00 uur geopend, maar voor zakelijke bijeenkomsten kunnen de openingstijden in overleg afwijken.

Ligging & kaart

Dit sfeervolle chalet is gelegen aan één van de grootste jachthavens van Europa en is daarmee ook bereikbaar per boot! Wanneer je met de auto komt kun je in de omgeving uitstekend en gratis parkeren tot maar liefst 1150 auto's, zowel naast de locatie als in de omgeving van de jachthaven. Wanneer je met het OV komt is het zo'n 10 minuten lopen vanaf de dichtstbijzijnde bushalte. De locatie is zo'n 20 à 40 minuten gelegen van: Rotterdam, Dordrecht, Breda, Antwerpen, Tilburg, Waalwijk, Den Bosch, Gorinchem, Utrecht en is daarmee dus erg centraal!

Catering

Barbecue mogelijk

Koken & Culinaire Workshops

Restaurant beschikbaar

Vaste cateraar

Technische uitrusting

Scherm

Beamer

Geschikt voor hybride evenementen

Geluidssysteem en microfoon

Wi-Fi

Voorzieningen

Accommodatie beschikbaar

veel daglicht

Break-outruimtes

Landelijk

Design/Modern

Exclusief te huur

Eigentijds

Zeil- en wateractiviteiten