descriptive picture of Prachtige Hotspot aan Bruisend Plein
descriptive picture of Prachtige Hotspot aan Bruisend Plein
descriptive picture of Prachtige Hotspot aan Bruisend Plein

Prachtige Hotspot aan Bruisend Plein

Heerhugowaard

Dit gezellige restaurant aan een bruisend plein in Heerhugowaard is iedere dag geopend en de ideale locatie voor een heerlijke kop koffie, stuk taart, goed glas wijn, lekkere clubsandwich of een heerlijke diner. De prachtige bovenverdieping van het restaurant is ingericht als multifunctionele ruimte en voorzien van beamer, WiFi en airco. Geschikt voor vergaderingen, presentaties, private dining, workshops of zelfs als trouwlocatie! De indeling is flexibel, de bereikbaarheid van de locatie is erg goed, er is een parkeerplaats waar je voor slechts €2,- per dag kunt staan, en op het gebied van hapjes en drankjes is er van alles mogelijk....

In het kort

3 ruimtes

0 - 100 gasten

Mogelijkheden

De locatie beschikt over twee ruimtes. Dit zijn de Vergaderzaal en de Vide. De Vide kan goed gebruikt worden als break out ruimte of voor een lunch of diner met grote groep. Naast het boeken van de ruimtes afzonderlijk, kunnen de ruimtes ook in combinatie geboekt worden. In combinatie is er ruimte voor maximaal 150 personen. Alle faciliteiten zitten verder bij de prijs inbegrepen. De vergaderzaal is voorzien van beamer en beide ruimtes zijn voorzien van WiFi en flip-over. Ook kan er een microfoon worden aangesloten. De vide beschikt over een prachtige bar.

Ruimtes overzicht

Ruimte naam L B H qm
Vide & Bwb 100
VIDE (receptie/diner) 80 40
WBW (vergaderruimte) 55 14 50 25 30 50 15

Legenda

Blok

Rijen

Cirkel

Gala

Parlement

Staan

U-vorm

Activiteiten

De locatie heeft een samenwerking met een Escape Room in de buurt. Een leuke mogelijkheid om de bijeenkomst te combineren met een uitje of diner.

Openingstijden & dagdelen

De locatie is alle dagen van de week geopend van 09:00-23:00. Overleg gerust over de tijden.

Ligging & kaart

De locatie is gelegen aan een gezellig plein. De parkeergelegenheid is hier erg goed. Om de hoek is een ruime parkeerplaats waar je voor slechts €2,- per dag kunt staan. Ook met het openbaar vervoer is de locatie goed bereikbaar. Zo is er een busstop op slechts 2 minuten loopafstand. Vanaf het station van Heerhugowaard ben je er binnen 10 minuten.

Catering

Gebruik keuken toegestaan

Restaurant beschikbaar

Vaste cateraar

Technische uitrusting

Scherm

Beamer

Wi-Fi

Voorzieningen

Industrieel

Break-outruimtes

Creatieve workshops

Geen volumelimieten

Design/Modern