descriptive picture of Dynamische Locatie voor Grote Evenementen in Leeuwarden
descriptive picture of Dynamische Locatie voor Grote Evenementen in Leeuwarden
descriptive picture of Dynamische Locatie voor Grote Evenementen in Leeuwarden

Dynamische Locatie voor Grote Evenementen in Leeuwarden

Leeuwarden

Hoe leuk is het om je collega’s eens in een andere setting te ontmoeten? Daar hoort een all-inclusive locatie bij met meerdere af te sluiten privé ruimtes en adembenemend uitzicht! Tussen 1904 en 1965 was deze locatie hét walhalla voor de fanatieke zwemmer. Nu zie je de elementen van het oude zwembad terug in het interieur. En wat betreft de omgeving, dit is het leefgebied van heel veel verschillende vogelsoorten. Samen met de verschillende meertjes die aan elkaar verbonden zijn creëert dit een unieke, rustgevende setting tijdens de bijeenkomst!

In het kort

4 ruimtes

2 - 200 gasten

Mogelijkheden

Bij deze locatie kies je uit vier vergaderruimtes die los of geschakeld gebruikt kunnen worden en waar je in totaal met 200 personen terecht kunt. Qua opstelling kan je alle kanten op. Alle ruimtes beschikken over een tv-scherm met audio en alle zakelijke benodigdheden. In de pauze stap je zo naar buiten op je eigen (dak)terras. Alle ruimtes hebben een buitenruimte waar de locatie graag de koffie met oranjekoek voor je klaarzet. Een BBQ of een borrel na afloop? Blijf lekker hangen met je collega’sOp zoek naar een authentieke vergaderruimte? Stap dan op de salonboot en houd je meeting op...

Ruimtes overzicht

Ruimte naam L B H qm
Havenzicht 80
Meerzicht 80
Vrijzicht (boven) 90
Ruimzicht 200

Legenda

Blok

Rijen

Cirkel

Gala

Parlement

Staan

U-vorm

Activiteiten

Wat een geluk dat de locatie avontuurlijke buren heeft! Je gaat eenvoudig een deur verder voor de outdoor teambuilding. Na een lekkere douche mag je daarna weer neerstrijken voor een uitgebreide lunch, borrel of diner. Óf deel twee van de vergadering. Liever een meer ontspannen activiteit? Stap in de sloep voor een boottocht over het meer. Onder begeleiding van de boswachter hoor je alle ins en outs over het prachtige natuurgebied. En de borrelplank, die kan ook gewoon mee op de boot!

Openingstijden & dagdelen

Deze locatie is elke dag geopend van 10.00 uur tot 22.30 uur.

Ligging & kaart

Deze locatie in Leeuwarden bereik je met de auto vanaf de A31 of de A7. Bij de locatie kun je gratis parkeren. Kom je met het openbaar vervoer? Dan loop je vanaf bushalte Groene Ster binnen enkele minuten naar de locatie.

Catering

Barbecue mogelijk

Restaurant beschikbaar

Vaste cateraar

Technische uitrusting

Scherm

Geluidssysteem en microfoon

Wi-Fi

Voorzieningen

veel daglicht

Break-outruimtes

Wandel- en fietspaden

Exclusief te huur

Geen volumelimieten

Coachruimtes

Zeil- en wateractiviteiten