descriptive picture of Sfeervol Restaurant in het Noorden
descriptive picture of Sfeervol Restaurant in het Noorden
descriptive picture of Sfeervol Restaurant in het Noorden

Sfeervol Restaurant in het Noorden

Leeuwarden

Een prachtig sfeervol pand, de ligging in het centrum van Leeuwarden en de ideale plek voor een borrel of een walking dinner. Deze leuke plek in het noorden van Nederland, gelegen aan het Gouverneursplein, is dé plek voor bijvoorbeeld een geweldige afsluiter van het bedrijfsuitje! Het pand was vroeger een bankvereniging, meubelfabriek en bibliotheek, waar het nu is omgetoverd tot gezellig restaurant!

In het kort

3 ruimtes

2 - 100 gasten

Mogelijkheden

Net als bij elke andere locatie voor zakelijke evenementen kun je bij deze locatie ook privé-ruimtes reserveren. Of, pak met je collega’s een tafel in één van de gezellige hoeken in het restaurant. De locatie heeft verschillende arrangementen samengesteld, maar denkt graag met je mee. Bitterballen na 30 minuten of Gin-Tonics bij het vragenrondje? Alles kan en alles mag. En de zakelijke benodigdheden? Die heeft dit sfeervolle restaurant ook: van pennen tot beamers en van flipovers tot statafels. Ook voor een high-wine of high-beer kun je bij deze locatie terecht!Voor groepen tot vijftig heeft de locatie diverse arrangementen samengesteld. Is...

Ruimtes overzicht

Ruimte naam L B H qm
Ruimte 1 (eerste verdieping) 100
Ruimte 2 (2e verdieping/volledig af te sluiten) 100
Ruimte 3 (zonder beamer) 15

Legenda

Blok

Rijen

Cirkel

Gala

Parlement

Staan

U-vorm

Activiteiten

Voor of na de bijeenkomst bij deze gezellige locatie kun je nog een stadswandeling maken door het centrum van Leeuwarden of deelnemen aan diverse activiteiten in de stad.

Openingstijden & dagdelen

De locatie is elke dag geopend van 10:00 uur tot 01:00 uur.

Ligging & kaart

Deze locatie in het centrum van Leeuwarden bereik je met de auto vanaf de A31. Bij de locatie kun je betaald parkeren. Ook met het openbaar vervoer kun je de locatie bereiken. Vanaf bushalte Wirdumerdijk loop je binnen enkele minuten naar de locatie. Het dichtstbijzijnde treinstation bevindt zich op loopafstand.

Catering

Koken & Culinaire Workshops

Restaurant beschikbaar

Vaste cateraar

Voorzieningen

veel daglicht

Break-outruimtes

Wandel- en fietspaden

Geen volumelimieten

Luxury

Coachruimtes

Huiselijk