descriptive picture of Vergaderen aan de Loosdrechtse Plassen
descriptive picture of Vergaderen aan de Loosdrechtse Plassen
descriptive picture of Vergaderen aan de Loosdrechtse Plassen

Vergaderen aan de Loosdrechtse Plassen

Loosdrecht

Vergaderen of bijeenkomen naast de Loosdrechtse Plassen? Super uniek! Deze vergaderlocatie in Oud-Loosdrecht biedt een open en inspirerende vergaderruimte voor jouw presentatie of vergadering. Met de keuze uit verschillende arrangementen, opstellingen en ruimtes kun je jouw bijeenkomst volledig naar wens inrichten!

In het kort

4 ruimtes

1 - 60 gasten

Mogelijkheden

Op deze vergaderlocatie in Loosdrecht kun je een vergadering of bijeenkomst plannen voor minimaal 1 tot maximaal 60 personen. Naast alle arrangementen die deze locatie voor jou heeft samengesteld kun je ook kiezen voor een lunch of diner als toevoeging aan de vergadering. Tijdens de vergadering kun je gebruik maken van gratis WiFi en airco en heb je de keuze uit 3 verschillende ruimtes.

Ruimtes overzicht

Ruimte naam L B H qm
De grote burgemeester 36
De geoorde fuut 30
De kleine meerkoet 16
De grote burgemeester & geoorde fuut 60

Legenda

Blok

Rijen

Cirkel

Gala

Parlement

Staan

U-vorm

Activiteiten

Voor of na de vergadering of bijeenkomst kun je een rondvaart maken op de loosdrechtse Plassen. Blijf je liever op het land? Dan kun je heerlijk eten in het restaurant van deze locatie of lekker uitrusten op het Vuntusstrand.

Openingstijden & dagdelen

De locatie is in de zomer op maandag t/m zondag van 12:00 uur tot 00:00 uur geopend. In de winter is de locatie op dinsdag t/m zondag van 12:00 uur tot 00:00 uur geopend. Op aanvraag opent deze locatie ook haar deuren op maandag en eerder dan 12:00.

Ligging & kaart

Deze vergaderlocatie naast de Loosdrechtse Plassen kun je met de auto en het openbaar vervoer bereiken. Met de auto kom je bij de locatie vanaf de N201 en kun je gratis bij de locatie parkeren. Kom je met het openbaar vervoer? Dan kun je voor de deur van de locatie bij bushalte Porseleinhaven op de bus stappen.

Catering

Restaurant beschikbaar

Vaste cateraar

Technische uitrusting

Wi-Fi

Voorzieningen

veel daglicht

Break-outruimtes

Design/Modern

Rolstoeltoegankelijk

Exclusief te huur

Zakelijk

Zeil- en wateractiviteiten