descriptive picture of Karakteristiek Landgoed in de Geulvallei
descriptive picture of Karakteristiek Landgoed in de Geulvallei
descriptive picture of Karakteristiek Landgoed in de Geulvallei

Karakteristiek Landgoed in de Geulvallei

Maastricht

Een oase van rust en natuur, dat is de beste omschrijving voor deze prachtige locatie in het Zuid-Limburgse Epen. De locatie bevindt zich in de Geulvallei, een van Limburgs mooiste dalen. Vanaf hier heb je een prachtig uitzicht op de heuvels en bossen, en ben je direct in het natuurpark. Deze kun je bezoeken door er door heen te wandelen, maar het is ook mogelijk om bij de locatie een gids te huren die jou alle mooie plekjes laat zien. Ook kun je er voor kiezen om e-bikes te huren en eens lekker rond te fietsen door dit mooie groene...

In het kort

1 ruimte

4 - 40 gasten

Mogelijkheden

Als jij toe ben aan wat rust en ruimte voor jouw inspirerende vergadering, of zelfs vergaderweekend, dan is deze locatie perfect! De locatie is exclusief te huur en biedt ruimte aan 20 tot 25 personen.Overnachten Ook overnachten is mogelijk op deze locatie, er zijn 10 slaapkamers aanwezig en één twee-persoons appartement, in totaal kunnen hier 26 personen verblijven.

Ruimtes overzicht

Ruimte naam L B H qm
Gehele locatie 40

Legenda

Blok

Rijen

Cirkel

Gala

Parlement

Staan

U-vorm

Ruimtes

De gehele locatie is alleen exclusief beschikbaar, in de vergaderruimte kan er vergaderd worden in verschillende opstellingen en de locatie beschikt over WiFi, een flipover en een beamer. Tafelwater wordt onbeperkt geserveerd bij het huren van een ruimte, ook zonder arrangement.

Activiteiten

Het dorpje Epen ligt in de natuur, maar is wel het middelpunt tussen vier grote steden: Maastricht op 25 kilometer afstand, Luik op 55 kilometer, Valkenburg op 15 kilometer en Aken op 15 kilometer. Ook ben je vanaf hier dicht bij de Belgische Ardennen. In de omgeving is veel te beleven, naast wandelen in de natuurgebieden ben je ook dicht bij dierentuin Gaiapark in Kerkrade, de wereldtuinen Mondo Verde en Snowworld in Landgraaf.

Openingstijden & dagdelen

Deze locatie is alle dagen van de week geopend van 08:00 uur tot 23:00 uur

Ligging & kaart

De locatie is ligt dichtbij de Belgische grens en is bereikbaar per bus vanaf station Maastricht, en met de auto via de N281.

Catering

Vaste cateraar

Technische uitrusting

Beamer

Wi-Fi

Voorzieningen

Accommodatie beschikbaar

veel daglicht

Rondleidingen met gids

Landelijk

Klassiek

Wandel- en fietspaden

Exclusief te huur