descriptive picture of Sfeervolle Boerenhoeve in Glooiend Landschap
descriptive picture of Sfeervolle Boerenhoeve in Glooiend Landschap
descriptive picture of Sfeervolle Boerenhoeve in Glooiend Landschap

Sfeervolle Boerenhoeve in Glooiend Landschap

Mechelen

Deze prachtige boerderij, omgetoverd tot unieke uitvalbasis, is de perfecte plek voor een bijeenkomst zoals een presentatie, borrel of brainstorm midden in de natuur! Omringd tussen de weilanden met grazende koeien ligt deze bed & breakfast met een waanzinnig uitzicht over de Geuldal. De vergaderlocatie is gevestigd in een voormalig Limburgse boerderij uit 1905 en is onderdeel van een oud gehucht, vlakbij het gemoedelijke dorpje Mechelen.

In het kort

14 kamers

2 ruimtes

3 - 16 gasten

Mogelijkheden

Bij deze gerenoveerde boerderij in Mechelen kun je met minimaal 3 tot maximaal 16 personen vergaderen/bijeenkomen. De locatie bestaat uit een voormalige stal en een nieuw gebouwde boeren schuur waar je een presentatie, workshop, lezing of andere bijeenkomst kunt houden. Ook is het mogelijk om je vergadering te organiseren in het Tuinhuis, wat een fijne buitenruimte is voor een borrel of BBQ. Overnachten Bij deze vergaderlocatie kun je een meerdaagse bijeenkomst organiseren. De boerderij beschikt over 14 slaapkamers voor jou en je gezelschap. Elke B&B kamer beschikt over een eigen badkamer en modern comfort.

Ruimtes overzicht

Ruimte naam L B H qm
Kleine Vergaderkamer 10
Grote Vergaderkamer 16

Legenda

Blok

Rijen

Cirkel

Gala

Parlement

Staan

U-vorm

Activiteiten

Voor of na de bijeenkomst kun je een heerlijke wandeling maken in de omgeving of het dorpje Mechelen bezoeken, waar meerdere gezellige restaurants en kroegen te vinden zijn! In de omgeving van de locatie kun je te gekke activiteiten zoals fietscross, karten en schapendrijven boeken.

Openingstijden & dagdelen

De locatie is 24/7 geopend.

Ligging & kaart

Deze boerenhoeve bereik je met de auto vanaf de A76 en de N278. Eenmaal bij de locatie aangekomen kun je de auto gratis parkeren. Er zijn ook vier oplaadpunten aanwezig voor elektrische auto's.

Catering

Gebruik keuken toegestaan

Eigen catering mogelijk

Vaste cateraar

Technische uitrusting

Scherm

Wi-Fi

Voorzieningen

Accommodatie beschikbaar

Industrieel

Break-outruimtes

Wandel- en fietspaden

veel daglicht

Design/Modern

Landelijk