descriptive picture of Luxueus Vergaderen in het Polderlandschap
descriptive picture of Luxueus Vergaderen in het Polderlandschap
descriptive picture of Luxueus Vergaderen in het Polderlandschap

Luxueus Vergaderen in het Polderlandschap

Mijdrecht

Maak kennis met deze comfortabele en sfeervolle vergaderlocatie! Dit prachtige hotel vind je aan de rand van Mijdrecht (nabij Schiphol) en is perfect voor een vergadering, meerdaagse met overnachting of (bedrijfs)feest. Deze vergaderplek is met aandacht ingericht: warme tinten en moderne barokprintjes voeren hier de boventoon. Daarnaast staat gastvrijheid en comfort voorop en word het je zo gemakkelijk mogelijk gemaakt: ideaal voor een effectieve bijeenkomst! Even uitrusten tussen het vergaderen door? Dat kan prima in de aangrenzende tuin of knusse foyer. Geniet daar van een lekkere lunch of vergaderbreak en je kunt er weer even tegenaan. Ook biedt deze toplocatie...

In het kort

61 kamers

4 ruimtes

0 - 120 gasten

Mogelijkheden

In dit schitterende hotel zijn vier ruimtes beschikbaar voor jouw (internationale) vergadering, brainstormsessie, meerdaagse met overnachting, feest of bruiloft. De zalen zijn verschillend van grootte en hierdoor geschikt voor grote en kleinere gezelschappen. In de Tuinkamer, een lichte ruimte met aangrenzende tuin, kun je bijvoorbeeld met maximaal 80 personen terecht voor een presentatie, terwijl je in de kleine vergadersalon met maximaal 20 personen intiem kunt overleggen. Alle zalen zijn in diverse opstellingen in te richten, waardoor er altijd een indeling naar jouw wens en behoefte is! OvernachtenHier vind je genoeg ruimte voor een comfortabele overnachting na een dag vergaderen of...

Ruimtes overzicht

Ruimte naam L B H qm
Salon Marickenland 40 18
Tuinkamer 90 70 40 20 80 24
Salon Meesters 120 110 60 40 120 46
Lounge 65 14 30 24 14 50 16

Legenda

Blok

Rijen

Cirkel

Gala

Parlement

Staan

U-vorm

Ruimtes

In dit geweldige hotel vind je vier ruimtes voor een vergadering, brainstormsessie of feest. Alle ruimtes zijn verschillend van grootte, wat deze locatie ideaal maakt voor kleine en grotere gezelschappen. Ben je met een groepje van maximaal 5 personen? Dan kun je hieronder kiezen voor een losse ruimte en onder het tabblad 'Hapjes & Drankjes' jouw cateringwensen aangeven.

Activiteiten

Deze locatie biedt een heel scala aan inspirerende activiteiten aan. Ga bijvoorbeeld met elkaar karten, bowlen of op een segway rijden. Of kies voor wat actiefs en volg een clinic schermen! Liever iets culinairs? Ga tijdens de bonbon workshop met chocolade aan de slag en maak overheerlijke lekkernijen. De omgeving verkennen kan natuurlijk ook: vaar over de Vinkeveense Plassen of bezoek de nabijgelegen plaatsen Amsterdam, Hilversum en Utrecht.

Openingstijden & dagdelen

Deze locatie is dagelijks geopend van 07:00 tot 01:00.

Ligging & kaart

Dit prachtige hotel bevindt zich in het centraal gelegen Mijdrecht. De locatie ligt op 20 minuutjes rijden van Schiphol en heeft voldoende gratis parkeergelegenheid. Kom je met het openbaar vervoer? Reis met bus 121, 130, 142, 174, 242, 641 of 647 naar halte Provinciale weg - Mijdrecht. Vanaf daar ben je binnen enkele minuten op je plaats van bestemming.

Catering

Koken & Culinaire Workshops

Vaste cateraar

Technische uitrusting

Scherm

Beamer

Geluidssysteem en microfoon

Wi-Fi

Voorzieningen

Accommodatie beschikbaar

veel daglicht

Break-outruimtes

Design/Modern

Eigentijds

Zeil- en wateractiviteiten