descriptive picture of Imposant Kasteel; Nostalgisch en Modern
descriptive picture of Imposant Kasteel; Nostalgisch en Modern
descriptive picture of Imposant Kasteel; Nostalgisch en Modern

Imposant Kasteel; Nostalgisch en Modern

Montfoort

Laat je onderdompelen in luxe en vergader of trouw in Montfoort, Utrecht

In het kort

7 ruimtes

Ruimtes

Ruimte naam L B H qm
De Heeren van Montfoort 350
Maarschalkzaal 40
Schepenenzaal 60
Orangerie 180
Gelagkamer 80
Commanderije van Sint-Jan 120
Poorterzaal 100

Legenda

Blok

Rijen

Cirkel

Gala

Parlement

Staan

U-vorm

Je waant je in een compleet andere wereld als je dit kasteel ziet. Gebouwd in de middeleeuwen, maar onlangs geheel gerenoveerd en vernieuwd door Topdesigner Eric Kusters volgens de wensen van deze tijd. Er heerst een luxe en zakelijk uitstraling die geweldig complimenteert met de imposante oorspronkelijke bouw. Het kasteel ligt in het zuidwestelijke deel van de provincie Utrecht, te midden van de landelijke Lopikerwaard, in het hart van het stadje Montfoort.Het kasteel is voor verschillende doeleinden te bezoeken zoals een groepsdiner, een feest of een zakelijke bijeenkomst. Alle zalen zijn geheel naar eigen stijl ingericht en multifunctioneel te gebruiken....

Faciliteiten

Je maakt gratis gebruikt van de WiFi en de prijzen voor een beamer, een flip-over en een geluidsinstallatie/microfoon zijn op aanvraag.

Mogelijkheden

De sfeervol ingerichte ruimtes benadrukken het karakter van het kasteel. Met moderne belichting kan elke gewenste sfeer worden gecreëerd. In het kasteel zijn verschillende zalen die je afzonderlijk of in combinatie kunt afhuren voor uiteenlopende gelegenheden: van een intiem en besloten diner of vergadering tot een presentatie of knallend bedrijfsfeest voor 350 man en alles daar tussen in.Overnachten Mocht je na een intensieve vergaderdag lekker willen blijven overnachten, dan kan dat in een nabij gelegen hotel. Vraag gerust naar de mogelijkheden en meer informatie bij de locatiehouders.

Ligging & kaart

De locatie is gemakkelijk per auto te bereiken. Er zijn voldoende gratis parkeermogelijkheden op het terrein. Met openbaar vervoer is de locatie met bus of trein (station Woerden op circa 7.7km afstand en Utrecht Centraal op 14.7 km) te bereiken.

Activiteiten

Ter afwisseling van een vergadering presentatie, diner, receptie of feest kan de locatie bemiddelen in diverse entertainment mogelijkheden. De mogelijkheden zijn heel uiteenlopend, denk bijvoorbeeld aan sport/spel/workshops, wandelingen, een BBQ, themabuffet of een picknick. Wil je hier meer over weten? Geef het aan bij je reservering.

Ruimtes

De locatie werkt met zeer flexibele begin- en eindtijden. Onderstaande tijden en prijzen zijn slechts een indicatie van wat er allemaal mogelijk is. Overleg met de locatie wat het beste bij jouw bijeenkomst past.

Openingstijden & dagdelen

De locatie opent op afspraak en dit is 7 dagen in de week mogelijk.

Extra's

Behoefde aan een extra uur vergaderen? Geef hier aan dat je de ruimte niet tot 17:00 maar tot 18:00 wilt gebruiken. Enkel mogelijk in combinatie met een dag of dagdeel tot 17:00.

Hapjes & drankjes

Qua hapjes en drankjes is er veel waaruit je kunt kiezen. Wil je meer weten of heb je specifieke wensen? Vraag naar de mogelijkheden bij de reservering.

Catering

Catering biologisch, Fairtrade of lokaal geproduceerd

Vaste cateraar

Technische uitrusting

Scherm

Beamer

Geluidssysteem en microfoon

Wi-Fi

Voorzieningen

Klassiek

Geen volumelimieten

Wandel- en fietspaden

Coachingsessies

Accommodatie beschikbaar

Zakelijk

Green Key-gecertificeerd

Rondleidingen met gids

Exclusief verhuurbaar

Eigentijds

Break-outruimtes