descriptive picture of Voormalige Boerderij in Origineel Nieuw Jasje
descriptive picture of Voormalige Boerderij in Origineel Nieuw Jasje
descriptive picture of Voormalige Boerderij in Origineel Nieuw Jasje

Voormalige Boerderij in Origineel Nieuw Jasje

Oldehove

Als je op zoek bent naar een plek waar je origineel kan vergaderen dan bezorgt deze locatie jou zeker een unieke ervaring! Er zijn verschillende ruimtes waar je gebruik van kan maken met authentieke touches van de voormalige functies van de ruimtes. Denk hierbij aan een mooi rieten dak en grote houten balken. De huidige indeling is erg modern en uitnodigend. Je kan op deze locatie met zowel kleine als grote groepen terecht!

In het kort

4 ruimtes

2 - 120 gasten

Mogelijkheden

Je kan op deze locatie vanaf 2 t/m wel 100 personen terecht. Er zijn twee ruimtes voor grotere groepen en één aparte vergaderruimte voor een kleinere groep. Daarnaast is er de mogelijkheid om in meerdere groepjes uiteen te gaan voor bijvoorbeeld groepsopdrachten. Voor ieder wat wils dus, in overleg met de locatiehouders kan je de perfecte ruimte kiezen voor jouw gezelschap/wensen. Je kan zelfs overnachten op deze locatie in een originele stro-iglo, op de hooizolder of in een strokasteel.OvernachtenDe locatie beschikt over meerdere slaapvertrekken: drie stro-iglo's, één hooizolder en één strokasteel. Er zijn in totaal 21 aparte bedden waar in...

Ruimtes overzicht

Ruimte naam L B H qm
Voormalige Paardenstal 15
Grote vergaderruimte 80
Vergaderen op het ''strand'' 120
Hooizolder 30

Legenda

Blok

Rijen

Cirkel

Gala

Parlement

Staan

U-vorm

Ruimtes

Kies uit deze 3 originele ruimtes om jouwe ideale bijeenkomst te plannen! In groepjes uiteen gaan? Vraag naar de mogelijkheden!

Activiteiten

Op en rondom de locatie is er genoeg te beleven aan activiteiten in de mooie rustige landelijke omgeving. Denk hierbij aan de meest uiteenlopende activiteiten zoals teambuilding; bouwen met stro, outdoor cooking, een fietstour of vaarsafari en zelfs, jawel, schapendrijven.

Openingstijden & dagdelen

De locatie is 7 dagen per week geopend! Tijden in overleg.

Ligging & kaart

In de mooie landelijke omgeving van Groningen!

Catering

Gebruik keuken toegestaan

Koken & Culinaire Workshops

Vaste cateraar

Technische uitrusting

Scherm

Beamer

Geluidssysteem en microfoon

Wi-Fi

Voorzieningen

Accommodatie beschikbaar

veel daglicht

Eigentijds

Creatieve workshops

Landelijk

Wandel- en fietspaden