descriptive picture of Pure & Eerlijke Hoeve
descriptive picture of Pure & Eerlijke Hoeve
descriptive picture of Pure & Eerlijke Hoeve

Pure & Eerlijke Hoeve

Oosterwolde

Een sfeervolle, kleinschalige en exclusieve locatie midden in de natuur van de Veluwe! Deze luxe en volledig duurzaam ingerichte Bed & Breakfast doet ook dienst als vergaderlocatie. De prachtige monumentale boerderij heeft een pure en chique landelijke inrichting met een vleugje design en materialen als linnen, natuursteen en kalkverf. In de keuken wordt er met streek- en biologische producten gewerkt, veelal van eigen erf! Schitterende vergezichten, bossen, landgoederen en weilanden met prachtige koeien vormen hier het uitzicht. De boerderij is prachtig gerestaureerd, met behoud van authentieke elementen en toevoeging van innovatieve technieken. Zo wordt het hele pand bijvoorbeeld verwarmd met...

In het kort

2 ruimtes

1 - 40 gasten

Mogelijkheden

Deze hoeve is enige eeuwen oud en al generaties lang in de familie. Tot op vandaag wordt er een boerenbedrijf gevoerd. Tussen deze bedrijven door werd recentelijk het oude deel totaal verbouwd, waarna in 2009 de deuren voor gasten open konden. Bij de verbouwing zijn uitsluitend natuurlijke materialen gebruikt. Op de begane grond bevindt zich een comfortabele en sfeervolle ruimte die beschikbaar is voor heisessies, vergaderingen of andere bijeenkomsten. De ruimtes zijn modern en rustgevend ingericht met warme, natuurlijke materialen. De ruimte is uiteraard voorzien van alle faciliteiten: WIFI, beamer en scherm, flip-over. Je kunt terecht in de voormalige deel...

Ruimtes overzicht

Ruimte naam L B H qm
De Tuinkamer 8
De Deel 40

Legenda

Blok

Rijen

Cirkel

Gala

Parlement

Staan

U-vorm

Ruimtes

Er zijn twee ruimtes beschikbaar voorzien van de volgende faciliteiten: WIFI, beamer en scherm, flip-over. De ruimtes zijn samen exclusief te reserveren.

Activiteiten

In de omgeving zijn veel mogelijkheden voor cultuur, lekker eten, watersport, welness, golfen, fietsen en wandelen. Een mooi moment om te genieten en te proeven van alles wat groeit en bloeit op de Veluwe! De boerderij heeft ook een grote professionele keuken waar kookworkshops worden gegeven. Er wordt gekookt met producten van eigen erf, weiland, boomgaard of tuin. Pure, streek en/of biologische producten en hun verhaal vormen de basisingrediënten voor de gerechten. Een dergelijke workshop is een ideale afwisseling tijdens een zakelijke bijeenkomst zodat gasten kunnen ontspannen en verbroederen.

Openingstijden & dagdelen

De locatie is dagelijks dag geopend.

Ligging & kaart

De locatie ligt in de nabijheid van het vestingstadje Elburg op de Veluwe. Goed bereikbaar vanaf de snelweg en parkeergelegenheid op het terrein.

Catering

Koken & Culinaire Workshops

Vaste cateraar

Technische uitrusting

Scherm

Beamer

Wi-Fi

Voorzieningen

Accommodatie beschikbaar

Exclusief te huur

Zakelijk

Design/Modern

Landelijk