descriptive picture of Twentse Gezelligheid in Huiselijk Hotel
descriptive picture of Twentse Gezelligheid in Huiselijk Hotel
descriptive picture of Twentse Gezelligheid in Huiselijk Hotel

Twentse Gezelligheid in Huiselijk Hotel

Ootmarsum

Sfeervolle vergaderlocatie in het Twentse Ootmarsum

In het kort

47 kamers

4 ruimtes

Ruimtes

Ruimte naam L B H qm
De vergaderkamer 16
De congreszaal 120
De salon 30
Private dining 50

Legenda

Blok

Rijen

Cirkel

Gala

Parlement

Staan

U-vorm

Vlakbij het kunstzinnige stadje Ootmarsum, midden in de prachtige, Twentse natuur, bevindt zich deze gezellige, huiselijke en sfeervolle vergaderlocatie. Dit hotel voelt aan als een tweede thuis! Je voelt je er meteen op je gemak door de sfeervolle inrichting met zijn warme kleuren en klassieke elementen. De locatiehouders zetten gastvrijheid, persoonlijke aandacht, warmte en gezelligheid op de eerste plaats, en dat is te merken. Je wordt hier compleet in de watten gelegd en op je wenken bediend. Bovendien is het hotel gelegen in een prachtig buitengebied, dus natuurliefhebbers zitten hier zeker op hun plek.

Faciliteiten

Deze vergaderlocatie regelt graag alle technische faciliteiten voor je. Wifi is gratis te gebruiken.

Mogelijkheden

Vlakbij het kunstzinnige stadje Ootmarsum, midden in de prachtige, Twentse natuur, bevindt zich deze gezellige, huiselijke en sfeervolle vergaderlocatie. Dit hotel voelt aan als een tweede thuis! Je voelt je er meteen op je gemak door de sfeervolle inrichting met zijn warme kleuren en klassieke elementen. Dit gezellige hotel biedt 4 verschillende vergaderzalen aan, die in grootte verschillen van 40 tot 150 m2. De kleinste zaal is geschikt voor maximaal 16 personen, terwijl je in de grootste zaal met maar liefst 120 personen terecht kunt. De zalen zijn klassiek en gezellig ingericht, met veel warme kleuren en sfeervolle elementen. OvernachtenUiteraard...

Ligging & kaart

Deze gezellige vergaderlocatie ligt in Ootmarsum, een prachtig stadje in Twente. De locatie ligt op ongeveer een half uur rijden vanaf Enschede en Almelo. Het hotel is goed te bereiken met de auto en heeft zijn eigen parkeerterrein. Ook is er een busstation op loopafstand.

Activiteiten

Behalve comfortabel vergaderen, teambuilden, brainstormen, presenteren of borrelen kun je in de omgeving van dit gezellige hotel een prachtige wandeling of fietstocht maken door de natuur. Of wat dacht je van een kookworkshop of stadswandeling? De locatiehouders regelen het graag voor je!

Ruimtes

Op deze vergaderlocatie zijn verschillende vergaderzalen beschikbaar, die elk hun eigen capaciteit en mogelijkheden hebben. De zalen zijn zowel los als in combinatie met een vergaderarrangement te huur.

Openingstijden & dagdelen

Deze vergaderlocatie is 7 dagen per week, 24 uur per dag beschikbaar voor boekingen.

Extra's

De locatie denkt ook graag met je mee over eventuele extra activiteiten. wat dacht je van een kookworkshop of stadswandeling?

Hapjes & drankjes

Dit gezellige hotel beschikt ook over zijn eigen restaurant, dus over de hapjes en drankjes hoef je je geen zorgen te maken!

Catering

Vaste cateraar

Technische uitrusting

Scherm

Beamer

Geluidssysteem en microfoon

Wi-Fi

Voorzieningen

Zakelijk

Eigentijds

Accommodatie beschikbaar