descriptive picture of Aan de Friese Waddenkust
descriptive picture of Aan de Friese Waddenkust
descriptive picture of Aan de Friese Waddenkust

Aan de Friese Waddenkust

Pingjum

Eigentijds vergaderen, borrelen en overnachten in terpdorp Pingjum

In het kort

2 ruimtes

Ruimtes

Ruimte naam L B H qm
Grote vergaderruimte 30
Kleine vergaderruimte 8

Legenda

Blok

Rijen

Cirkel

Gala

Parlement

Staan

U-vorm

Op een unieke plek, midden in het groen en nabij de Waddenkust, vind je deze prachtige vergaderlocatie. Hier vergader, presenteer, borrel én overnacht je met uitzicht op het open landschap. De schitterende omgeving van het Friese Pingjum werkt inspirerend. Het pittoreske terpdorp ademt veel rust en sfeer uit. Niet voor niets komen diverse schrijvers, muzikanten en andere podiumkunstenaars al jaren naar deze locatie om in alle rust te werken! Het indrukwekkende pand waarin je je bevindt is verder van alle gemakken voorzien om succesvol aan de slag te gaan. Een beamer, flipover, geluidsset en Wifi zijn bijvoorbeeld standaard bij je...

Faciliteiten

Je huurt deze locatie inclusief beamer, flipover, geluidsset en Wifi.

Mogelijkheden

De locatie beschikt momenteel over twee ruimtes voor jouw vergadering. Op zolder vind je de grote ruimte voor vergaderingen, presentaties, workshops en feestjes tot 30 personen. In de kleine vergaderruimte kun je met maximaal 8 personen overleggen, brainstormen en gesprekken voeren. Na de zomer wordt er nog een ruimte gerealiseerd, voor maximaal 20 personen. Deze is in combinatie met de grote vergaderruimte te huur. OvernachtenNiet genoeg aan een dag vergaderen? De locatie beschikt over twee slaapkamers, verderop in de straat zijn de andere overnachtingsmogelijkheden. In totaal zijn er 16 slaapplekken aanwezig. Ontbijten kan met elkaar op de vergaderlocatie zelf.

Ligging & kaart

Je vindt deze toplocatie in het Friese Pingjum, nabij Harlingen en de Afsluitdijk, op een uurtje rijden van Amsterdam. Je auto kun je op eigen terrein parkeren. Kom je met het openbaar vervoer? Neem bus 75 of 717 naar Pingjum. Vanaf deze halte is het 5 minuutjes lopen naar de vergaderlocatie.

Activiteiten

Leuke activiteiten zijn hier genoeg! Volg bijvoorbeeld een creatieve workshop met muziek of theater, maak een wandeling door de prachtige omgeving of bekijk een stomme film onder begeleiding van livemuziek. Daarnaast hebben de locatiehouders een flink netwerk van topartiesten die voor jullie een speciaal avondje uit kunnen verzorgen. Zo kan Martin Simek een op jullie gezelschap toegesneden conference uitvoeren, komt Mirjam van Dam graag langs met haar waanzinnige zangprogramma Dead Singers en Suzanne Mateysen is een echte aanrader voor (bedrijfs)feestjes. Jullie dienen een tekst of gedicht in, en zij improviseert er een prachtig lied bij. Vraag naar de vele mogelijkheden...

Ruimtes

Je vindt hier twee ruimtes voor jouw bijeenkomst.

Openingstijden & dagdelen

Dagelijks geopend, behalve 24 dec.t/m 6 jan.+ juli

Extra's

Boek hier jouw overnachting of een leuke activiteit. De locatiehouders beschikken over een flink netwerk van topartiesten die voor jullie graag een overgetelijke afsluiting verzorgen!

Hapjes & drankjes

Geniet van heerlijke tussendoortjes of een afsluitende maaltijd. Heb je speciale wensen? Geef ze aan onder het kopje 'Bijzonderheden' tijdens het afronden van je reservering.

Catering

Vaste cateraar

Technische uitrusting

Beamer

Wi-Fi

Voorzieningen

Rondleidingen met gids

Accommodatie beschikbaar

Wandel- en fietspaden

Eigentijds

Landelijk

Coachingsessies

Creatieve workshops