descriptive picture of Event Landhuis nabij Den Haag
descriptive picture of Event Landhuis nabij Den Haag
descriptive picture of Event Landhuis nabij Den Haag

Event Landhuis nabij Den Haag

Rijswijk

Dit prachtige en eeuwenoude landhuis bevindt zich volledig in het groen. Een grote vijver en een park vol bijzondere planten: hier is genoeg natuur om in alle rust te kunnen vergaderen! Het statige pand is in 2012 volledig gerenoveerd en opnieuw ingericht. Zo hebben alle ruimtes een beamer of lcd-scherm en zijn de zalen op de tweede verdieping voorzien van airco. Hierdoor is alle comfort van nu binnen handbereik, of je nu met 6 of 300 personen langskomt! Buiten in het groen zijn ook genoeg mogelijkheden: vergaderen in de zon op het terras bijvoorbeeld, of met een drankje nakletsen in...

In het kort

9 ruimtes

6 - 200 gasten

Mogelijkheden

Dit comfortabele landhuis heeft twee verdiepingen met in totaal twaalf stijlvolle ruimtes om jouw meeting te organiseren. De ruimtes zijn geschikt voor 6 tot maximaal 60 personen. Wil je een groter evenement organiseren? Kies er dan voor om een verdieping af te huren! Alle zalen worden speciaal naar jouw wens ingericht, waardoor je je eigen opstelling kunt bepalen. Op comfortabele stoelen aan tafel vergaderen, een presentatie houden in theatervorm, op het sfeervolle terras brainstormen: de mogelijkheden zijn eindeloos! Trouwen Dankzij de meerdere stijlvolle ruimtes die deels met elkaar verbonden kunnen worden is er hier heel veel mogelijk. Wat dacht je...

Ruimtes overzicht

Ruimte naam L B H qm
Parkzaal 48
Labouchere zaal 24
Jonkheer Geverszaal 18
Baron Van Pallard zaal 14
Fonteinzaal 12
Ruychrock zaal 10
Floris van der Werve zaal 7
Orangerie 10
Begane grond exclusief 200

Legenda

Blok

Rijen

Cirkel

Gala

Parlement

Staan

U-vorm

Ruimtes

De zalen zijn te boeken inclusief arrangement. Wil je er een losse zaal bijboeken, dan is dit ook mogelijk! Een losse subruimte bijboeken kost tussen de €175,- en €525,-. De gehele begane grond (vier ruimtes) is te huur voor €1250,-. Als je hier interesse in hebt, kun je dit aangeven op de offerte onder het kopje Bijzonderheden.

Activiteiten

Omdat dit geweldige pand zich in een reusachtig beschermd natuurpark bevindt, is er genoeg ruimte voor buitenactiviteiten. Met mooi weer lekker barbecueën op het terras of in de boomgaard bijvoorbeeld! Of geniet van een picknick en organiseer erna een out-door teambuildingsactiviteit met je collega’s. Een rustige wandeling langs al dat inspirerende groen behoort ook tot de mogelijkheden: geniet van de natuur en kom even bij van al het vergaderen of brainstormen.

Openingstijden & dagdelen

Deze locatie is dagelijks geopend.

Ligging & kaart

Deze toplocatie bevindt zich in Rijswijk, op korte afstand van Den Haag, Delft en Rotterdam, en is goed te bereiken met de auto. Je kunt hier gratis parkeren op één van de 200 plekken bij het landhuis. Met het openbaar vervoer komen kan natuurlijk ook: tram 17 en bus 18 stoppen op zo’n 10 minuten loopafstand.

Catering

Barbecue mogelijk

Catering biologisch, Fairtrade of lokaal geproduceerd

Koken & Culinaire Workshops

Vaste cateraar

Technische uitrusting

Scherm

Beamer

Wi-Fi

Voorzieningen

Break-outruimtes

Klassiek

Wandel- en fietspaden

Luxury

Eigentijds

Zakelijk