descriptive picture of Cultureel Historisch Pand aan de Coolhaven
descriptive picture of Cultureel Historisch Pand aan de Coolhaven
descriptive picture of Cultureel Historisch Pand aan de Coolhaven

Cultureel Historisch Pand aan de Coolhaven

Rotterdam

Een ongedwongen vergader- en feestlocatie in een historisch pand aan de Rotterdamse havens

In het kort

6 ruimtes

Ruimtes

Ruimte naam L B H qm
Sociëteit 150
Filmzaal 35
Europoort 150
Coolhaven 30
Parkhaven 35
Pub 70

Legenda

Blok

Rijen

Cirkel

Gala

Parlement

Staan

U-vorm

Deze fijne locatie in een historisch pand in Delfshaven biedt een ongedwongen ontmoetingsplek. Er zijn, naast het cafe-restaurant gedeelte, verschillende ruimtes beschikbaar voor feesten, vergaderingen en evenementen! Je kunt er hier genieten van livemuziek zoals jazz, het is in de maanden september t/m april elke maand weer lachen geblazen tijdens de stand-up comedy night én je kunt er een keer per week heerlijk relaxen tijdens het kijken van een film in het filmhuis.

Faciliteiten

WiFi is bij de huur van een ruimte inbegrepen. Andere technische snufjes nodig? Bekijk een selectie van faciliteiten hieronder.

Mogelijkheden

Deze fijne locatie heeft zes zalen die te huur zijn voor verschillende doeleinden, zoals vergaderingen, presentaties, lunches, brunches, diners, recepties, borrels en feestavonden. In de zalen is het ook mogelijk om live muziek te spelen. Overleg hierover gerust met de locatiehouders!

Ligging & kaart

De locatie is prima bereikbaar met zowel het OV als met de auto. Stap uit bij tramhalte Westzeedijk of metrohalte Coolhaven. Tevens is er voldoende (betaalde) parkeergelegenheid aanwezig: zowel aan de Willem Buytewechstraat als aan het water aan de Coolhaven. Er geldt betaald parkeren op maandag t/m zaterdag tussen 9:00-18:00 uur, middels kenteken-parkeren.

Ruimtes

De zes zalen op deze locatie verschillen qua grootte en capaciteit; er is vast wel een zaal geschikt voor jouw bijeenkomst!

Openingstijden & dagdelen

De locatie is dagelijks geopend, maar de openingstijden zijn per dag wel verschillend. Van maandag t/m zaterdag is een eventuele uitloop naar 1:00 uur mogelijk. Van maandag t/m vrijdag eerder dan 8:00 uur vergaderen of op vrijdag, zaterdag en zondag vroeger dan 11:00 uur? Ook dat is mogelijk! Bespreek jouw wensen met de locatie.

Catering

Catering biologisch, Fairtrade of lokaal geproduceerd

Restaurant beschikbaar

Vaste cateraar

Technische uitrusting

Scherm

Beamer

Geluidssysteem en microfoon

Wi-Fi

Voorzieningen

Eigentijds

Industrieel

Daglicht

Design/Modern

Geen volumelimieten

Zakelijk

Barrièrevrij

Zeil- en wateractiviteiten

Exclusief verhuurbaar