descriptive picture of Sportieve Vergaderlocatie midden in de Stad
descriptive picture of Sportieve Vergaderlocatie midden in de Stad
descriptive picture of Sportieve Vergaderlocatie midden in de Stad

Sportieve Vergaderlocatie midden in de Stad

Rotterdam

Vergaderen, brainstormen of borrelen midden in Rotterdam? Op deze locatie doe je dat in een van de twee sfeervolle ruimtes, onder het genot van een lekker hapje en drankje mét een sportief randje. Neem plaats op één van de chesterfields, het terras of op de houten tribune. Bestel één van de 25 bieren of ga voor een whisky, vermouth, gin of cocktail en maak je borrelsessie compleet met de goeie happen van de borrelkaart.

In het kort

1 ruimte

10 - 25 gasten

Mogelijkheden

Bij deze locatie kun je met een groep van maximaal 25 personen vergaderen in het Stadion. Dit is de grootste vergaderruimte op deze locatie. Op de gehele locatie kun je met maximaal 150 personen terecht. Wil je de locatie exclusief huren? Neem contact op voor de mogelijkheden en prijzen! Ook een leuk idee: voor grote groepen kunnen er speciale 'walking dinners' worden verzorgd.

Ruimtes overzicht

Ruimte naam L B H qm
Het Stadion 25

Legenda

Blok

Rijen

Cirkel

Gala

Parlement

Staan

U-vorm

Ruimtes

Op deze locatie kun je kiezen uit twee ruimtes; geschikt tot maximaal 10 personen en maximaal 30 personen. Voor de ruimtes betaal je een vast bedrag aan servicekosten, ongeacht de verblijfsduur. Hierbij zit het gebruik van alle nodige faciliteiten inbegrepen. Daarbij dien je dan een van de arrangementen te boeken die aangegeven zijn onder het kopje Hapjes en Drankjes!

Openingstijden & dagdelen

Voor vergaderingen/bijeenkomsten is de locatie van maandag t/m vrijdag van 8:00-17:00 uur geopend. Je kunt kiezen voor dagdelen van 8:00-12:00, 9:00-13:00, 12:00-17:00 of 13:00-17:00, overleg gerust met de locatie!

Ligging & kaart

Je bevindt je hier midden in het centrum van Rotterdam, waardoor de locatie met het OV ideaal te bereiken is. Zowel de metro als tram stoppen bijna voor de deur! Wanneer je met de auto komt kun je de auto tegen betaling parkeren in een van de nabijgelegen parkeergarages.

Catering

Vaste cateraar

Technische uitrusting

Scherm

Beamer

Geluidssysteem en microfoon

Wi-Fi

Voorzieningen

Break-outruimtes

Exclusief te huur

Geen volumelimieten

Eigentijds

Huiselijk