descriptive picture of Industriele Wow locatie op de Maasvlakte
descriptive picture of Industriele Wow locatie op de Maasvlakte
descriptive picture of Industriele Wow locatie op de Maasvlakte

Industriele Wow locatie op de Maasvlakte

Rotterdam

Deze locatie bevindt zich in het nieuwste havengebied van Rotterdam en dit is dan ook aan alles te zien. Zo kan je hier vergaderen op het VIP-deck waar gebruik is gemaakt van veel raamwerk. Dit zorgt voor een prachtig uitzicht op het groeiende en dynamische havengebied. Daarnaast worden er verschillende activiteiten georganiseerd zoals een rondleiding door of een presentatie over het gebied, een rondrit over het nieuwe land of juist een rondvaart door de nieuwe havens. Een bijzondere locatie met vele mogelijkheden!

In het kort

1 ruimte

10 - 90 gasten

Mogelijkheden

Deze ruimte is geschikt voor maximaal 80 personen, dit is in het geval van een staande en theateropstelling. Voor een vergadering kan de ruimte ingericht worden voor maximaal 30 personen. WiFi, beamer, flip-over en geluidsinstallatie met microfoon zitten allemaal bij de reservering inbegrepen en naast dat zijn er heerlijke mogelijkheden op het gebied van catering welke in overleg bepaald kunnen worden.

Ruimtes overzicht

Ruimte naam L B H qm
VIP-Deck 107 30 80 40 30 90 30

Legenda

Blok

Rijen

Cirkel

Gala

Parlement

Staan

U-vorm

Ruimtes

De ruimte is voor een dagdeel of twee dagdelen te reserveren.

Activiteiten

Naast de veelzijdige mogelijkheden voor je vergadering, receptie of bijvoorbeeld workshop zijn er ook verschillende mogelijkheden voor een uitstapje tussendoor of een aansluitende activiteit. Zo worden er rondleiding door het havengebied op de Maasvlakte gegeven, een rit met de Express of vaartocht met de Ferry en zelfs een fossielenexpeditie op het Maasvlaktestrand is mogelijk. Activiteiten kunnen in overleg worden bepaald en de prijs hierbij is op aanvraag.

Openingstijden & dagdelen

De locatie is het hele jaar geopend van dinsdag t/m vrijdag van 10.00 uur tot 17.00 uur en op zondag van 11.00 uur tot 17.00 uur. Van 28 april tot 1 oktober is de locatie ook op de zaterdagen geopend, ook hiervoor geldt van 11.00 tot 17.00 uur.

Ligging & kaart

Deze locatie is goed bereikbaar met de auto en zit dan ook direct naast de snelweg. Daarbij is er eigen parkeergelegenheid waar je gratis je auto kwijt kan!

Catering

Barbecue mogelijk

Catering biologisch, Fairtrade of lokaal geproduceerd

Restaurant beschikbaar

Vaste cateraar

Technische uitrusting

Scherm

Beamer

Geluidssysteem en microfoon

Wi-Fi

Voorzieningen

Zakelijk

Industrieel

veel daglicht

Design/Modern

Rolstoeltoegankelijk

Break-outruimtes

Zeil- en wateractiviteiten

Rondleidingen met gids

Wandel- en fietspaden