descriptive picture of Vergaderen met Uitzicht op de Rotterdamse Skyline
descriptive picture of Vergaderen met Uitzicht op de Rotterdamse Skyline
descriptive picture of Vergaderen met Uitzicht op de Rotterdamse Skyline

Vergaderen met Uitzicht op de Rotterdamse Skyline

Rotterdam

Brainstormen, knopen doorhakken en samen creëren in een Rotterdamse workflow

In het kort

7 ruimtes

Ruimtes

Ruimte naam L B H qm
SuiTable 3 40 16 25 12 30 14
AcTable 3 20 8
AdapTable 3 40 16 25 12 30 14
UnforgetTable 3 47 16 25 15 30 12
UnbeaTable 3 133 40 100 32 110 40
CreaTable 3 50 18 40 15 45 20
The Corner 3 65 20 50 20 60 22

Legenda

Blok

Rijen

Cirkel

Gala

Parlement

Staan

U-vorm

Deze unieke locatie in het centrum van Rotterdam maakt vergaderen weer leuk. Aan de hand van exclusieve vergadertools krijgt jouw vergadering een boost aan energie, plezier en niet te vergeten concentratie! Maak jouw bijeenkomst creatief, efficiënt en effectief en geniet van het prachtige uitzicht op de Rotterdamse skyline! De locatie gelooft in de chemie van echte ontmoetingen, jij ook?

Mogelijkheden

Geef een unieke draai aan jouw bijeenkomst of vergadering door in één van deze acht ruimtes bijeen te komen! Met een gezelschap van minimaal 2 en maximaal 120 personen kun je hier terecht. De ruimtes zijn speciaal ingericht om het beste uit jou en je collega's naar boven te halen. Je kunt vergaderen of bijeenkomen voor een hele dag, een dagdeel of per uur. Het is zelfs mogelijk om de locatie exclusief te huren!

Ligging & kaart

De locatie in het centrum van Rotterdam bereik je met de auto vanaf de A20 en de A13. In de omgeving kun je betaald parkeren in één van de parkeergarages. Kom je met het openbaar vervoer? Dan loop je binnen enkele minuten vanaf Rotterdam Centraal naar de vergaderlocatie. In de omgeving zijn laadpalen voor elektrische auto's aanwezig.

Activiteiten

Om het ijs te breken of de onderlinge banden te versterken hebben de ruimtes leuke energizer kaartjes! Deze hebben leuke spelletjes en vragen om elkaar op een andere manier te leren kennen. Of wat dacht je van een leuke cocktailworkshop? De locatie helpt je maar al te graag met het organiseren van leuke teambuilding activiteiten.

Ruimtes

Alle acht vergaderzalen van deze locatie zijn ingericht met unieke faciliteiten. Zo heb je altijd de keuze uit een ruimte die perfect past bij jouw vergadering! Alle zalen zijn subtiel afgeschermd, bieden natuurlijk daglicht, high speed internet en een flatscreen van minimaal 75 inch met bijbehorend connectivity panel.

Openingstijden & dagdelen

De locatie is geopend op maandag t/m vrijdag van 08:00 uur tot 18:00 uur. Op aanvraag is de locatie ook op zaterdag en zondag geopend en op tijdstippen na 18:00 uur.

Catering

Catering biologisch, Fairtrade of lokaal geproduceerd

Restaurant beschikbaar

Vaste cateraar

Technische uitrusting

Scherm

Beamer

Geluidssysteem en microfoon

Wi-Fi

Voorzieningen

Break-outruimtes

Coachingsessies

Daglicht

Design/Modern

Zakelijk

Barrièrevrij

Exclusief verhuurbaar