descriptive picture of Penthouse met Panoramisch Uitzicht over Rotterdam
descriptive picture of Penthouse met Panoramisch Uitzicht over Rotterdam
descriptive picture of Penthouse met Panoramisch Uitzicht over Rotterdam

Penthouse met Panoramisch Uitzicht over Rotterdam

Rotterdam

Dit prachtige penthouse bevindt zich in het hippe Rotterdam, middenin het centrum aan de chique winkelstraat De Meent. De locatie is een historisch stadstimmerhuis, waar een hypermodern glas- en staalwerk van Rem Koolhaas bovenop is gezet. Hierdoor is het oude pand getransformeerd in een hippe hotspot met café, appartementen en kantoren. Op de bovenste verdieping bevindt zich dit prachtige penthouse met enorme ramen, een toplocatie voor een bijzondere borrel of bespreking met adembenemend uitzicht!

In het kort

1 ruimte

2 - 12 gasten

Mogelijkheden

Deze vergaderlocatie bevindt zich op de bovenste verdieping van een architectonisch hoogstandje middenin Rotterdam. De ruimte bestaat uit een ruime zithoek, een lange tafel met stoelen en een kookeiland. Je kunt er met 12 personen in zittende opstelling terecht. Naast de binnenruimte is er ook een groot terras aanwezig met prachtig uitzicht op de stad. Uiteraard kan het terras bij mooi weer ook als break-outruimte gebruikt worden!FaciliteitenDeze locatie beschikt over een flip over en beamer met HDMI aansluiting en scherm, welke je zonder extra kosten kunt gebruiken. In verband met het klaarzetten, is het handig dit van tevoren even aan...

Ruimtes overzicht

Ruimte naam L B H qm
Het Penthouse 120 12 12

Legenda

Blok

Rijen

Cirkel

Gala

Parlement

Staan

U-vorm

Ruimtes

Het penthouse bestaat uit één ruimte, waartoe je altijd exclusief toegang hebt wanneer je hier boekt. Er is een zithoek, tafel met stoelen en een kookeiland aanwezig. Je hebt ook toegang tot het prachtige terras, dat bij mooi weer ook als break-outruimte gebruikt kan worden.Bij de huurprijs is altijd een vergaderbreak in de middag (chocolaatjes, fruit en koekjes) en het gebruik van WiFi, een beamer en flip-over inbegrepen. Het is daarnaast de bedoeling dat je nog een koffie-arrangement bijboekt, dit kan onder hapjes & drankjes.

Activiteiten

Deze vergaderlocatie wil je helpen om alles uit jouw meeting te halen en organiseert op verzoek graag professionele ondersteuning van lichaam en geest. Kijk hieronder bij 'extra's' voor bijvoorbeeld een ontspannende stoelmassage of een workshop mindmapping.

Openingstijden & dagdelen

Deze vergaderlocatie is geopend van maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 18.30 uur. In het weekend is de locatie gesloten.

Ligging & kaart

Deze vergaderlocatie ligt op de bovenste verdieping van het Timmerhuis, een architectonisch hoogstandje aan de Meent in Rotterdam, achter het Stadhuis. Vlakbij het pand bevindt zich de WTC-Beursplein parkeergarage en op een paar minuten loopafstand vind je metro- en tramhalte Stadhuis. De ingang van het Timmerhuis ligt op de hoek van de Stadhuisstraat en de Rodezand, direct achter het monumentale stadhuis van Rotterdam. In de grote glazen passage neem je de ingang naar de Zuidtoren, bel je even aan op nummer 76 en neem je de lift naar de 10e etage.

Catering

Vaste cateraar

Technische uitrusting

Scherm

Beamer

Wi-Fi

Voorzieningen

veel daglicht

Rondleidingen met gids

Break-outruimtes

Design/Modern

Exclusief te huur

Luxury

Eigentijds

Industrieel

Coachruimtes