descriptive picture of Rustig Gelegen Hotel nabij Schiphol
descriptive picture of Rustig Gelegen Hotel nabij Schiphol
descriptive picture of Rustig Gelegen Hotel nabij Schiphol

Rustig Gelegen Hotel nabij Schiphol

Schiphol

Wil je vlakbij Schiphol vergaderen, maar heb je geen zin in vliegtuiglawaai? Dan is dit de ideale locatie voor jou! Dit prachtige hotel ligt in Badhoevedorp op steenworpafstand van het vliegveld. Perfect voor een internationale meeting! Ondanks de nabijheid van Schiphol, kun je hier heerlijk rustig vergaderen, brainstormen, presenteren of gezellig met elkaar borrelen en dineren. Naast de vergaderzaal zijn er twee restaurants waar je in overleg ook terecht kunt. Heerlijk lunchen of ontbijten kan er in ieder geval! Het vergaderhotel biedt lekkere en culinaire hapjes die zeker zullen smaken. Speciale wensen? De locatiehouder maakt graag een offerte op maat...

In het kort

24 kamers

1 ruimte

2 - 100 gasten

Mogelijkheden

Wil je vlakbij Schiphol vergaderen, maar heb je geen zin in vliegtuiglawaai? Dan is dit de ideale locatie voor jou! Dit prachtige hotel ligt in Badhoevedorp op steenworpafstand van het vliegveld. Perfect voor een internationale meeting! Ondanks de nabijheid van Schiphol, kun je hier heerlijk rustig vergaderen, brainstormen, presenteren of gezellig met elkaar borrelen en dineren. Op deze locatie vind je één vergaderruimte. Je kunt er met een klein groepje brainstormen, maar een receptie organiseren voor maximaal 100 personen kan hier ook. De zaal is in diverse opstellingen in te richten, waardoor er altijd een indeling is die het best...

Ruimtes overzicht

Ruimte naam L B H qm
Vergaderruimte 100

Legenda

Blok

Rijen

Cirkel

Gala

Parlement

Staan

U-vorm

Ruimtes

Op deze locatie vind je één ruimte om te vergaderen, brainstormen, borrelen en presenteren. In overleg kunnen ook de restaurants geboekt worden.

Activiteiten

Dit inspirerende hotel ligt vlakbij Amsterdam, waar genoeg leuke activiteiten zijn om je na je vergadering te vermaken. Bezoek bijvoorbeeld één van de vele musea, bekijk een voorstelling in het theater of wandel langs de grachten.

Openingstijden & dagdelen

Deze locatie is dagelijks geopend van 7.00 - 24.00 uur.

Ligging & kaart

Deze toplocatie vind je in Badhoevedorp, aan de rand van Amsterdam. Met de auto is de locatie uitstekend bereikbaar. Parkeren kan op één van de 65 eigen parkeerplekken. Kom je met het openbaar vervoer? Vanaf Schiphol brengt een gratis shuttle je naar de vergaderlocatie.

Catering

Vaste cateraar

Technische uitrusting

Scherm

Beamer

Wi-Fi

Voorzieningen

Accommodatie beschikbaar

Eigentijds

Break-outruimtes