descriptive picture of Vergaderlocatie nabij Prachtig Duinenrijk
descriptive picture of Vergaderlocatie nabij Prachtig Duinenrijk
descriptive picture of Vergaderlocatie nabij Prachtig Duinenrijk

Vergaderlocatie nabij Prachtig Duinenrijk

Schoorl

Vergaderen of bijeenkomen aan de Nederlandse kust in Schoorl

In het kort

86 kamers

6 ruimtes

Ruimtes

Ruimte naam L B H qm
Ruimte 1 55
Ruimte 2 30
Ruimte 3 30
Ruimte 4 55
Ruimte 5 50
Ruimte 6 50

Legenda

Blok

Rijen

Cirkel

Gala

Parlement

Staan

U-vorm

Wil jij jouw (meerdaagse) bijeenkomst organiseren nabij het hoogste duinenrijk van Nederland? Dit hotel-restaurant in Schoorl is de geschikte locatie voor wie er even tussenuit wil! Dit pareltje bevindt zich naast polders en heidegebieden en op korte afstand van de Nederlandse kust. Naast dat de locatie perfect is voor een vergadering, training of brainstorm is dit ook een mooie trouwlocatie!

Mogelijkheden

Het team van deze vergaderlocatie in Schoorl staat voor jou en je gezelschap klaar. Je kunt hier bijeenkomen met maximaal 140 gasten in één van de zes beschikbare vergaderzalen. De zalen zijn flexibel in te richten en zijn voorzien van moderne audiovisuele apparaten. Met de keuze uit vijf verschillende arrangementen en de mogelijkheid om te overnachten organiseer jij een unieke bijeenkomst volledig ingericht naar jouw wens! Overnachten Het organiseren van een meerdaagse bijeenkomst op deze locatie is mogelijk. Het hotel-restaurant beschikt over maarliefst 86 kamers met in totaal 197 bedden!

Ligging & kaart

Deze vergaderlocatie in Schoorl bereik je met de auto vanaf de A9 en de N9. Rondom de locatie kun je betaald parkeren. Kom je met het openbaar vervoer? Dan loop je binnen enkele minuten vanaf bushalte De Sanderije naar het hotel-restaurant.

Activiteiten

Voor of na de bijeenkomst kun je heerlijk uitwaaien op het strand in Schoorl dat op ongeveer 4.5 kilometer afstand van het hotel-restaurant ligt! Geniet verder van diverse wellnessfaciliteiten en huur een e-bike of Nordic Walking Poles. Heb je een voorkeur om te wandelen? Dat kan! Zelfs samen met de boswachter. Wanneer het slecht weer is, is het mogelijk om spellen binnen te organiseren. Ook kun je meedoen aan een potje Diskgolf of met een zonnetreintje (op zonne-energie) door het natuurgebied rijden!

Openingstijden & dagdelen

De locatie is 24/7 geopend.

Catering

Restaurant beschikbaar

Vaste cateraar

Technische uitrusting

Scherm

Beamer

Wi-Fi

Voorzieningen

Wandel- en fietspaden

Zakelijk

Zeil- en wateractiviteiten

Daglicht

Eigentijds

Green Key-gecertificeerd

Accommodatie beschikbaar