descriptive picture of Bijzondere Design Bibliotheek
descriptive picture of Bijzondere Design Bibliotheek
descriptive picture of Bijzondere Design Bibliotheek

Bijzondere Design Bibliotheek

Spijkenisse

Midden in het stadscentrum van Spijkenisse is een bijzondere piramide gebouwd, met een design geïnspireerd op het boerenverleden van deze stad. Het is zeker een lust voor het oog , van de buitenkant tot aan de vele bijzondere ruimtes die deze locatie te bieden heeft met ieder een eigen design/karakter!

In het kort

6 ruimtes

2 - 80 gasten

Mogelijkheden

Er zijn 6 verschillende ruimtes te huur, voorzien van alle gemakken. Er is zelfs een mogelijkheid tot het huren van een technicus! De meeste ruimtes zijn in verschillende opstellingen te huur, er is met de vele opties altijd een geschikte ruimte voor jouw type bijeenkomst.

Ruimtes overzicht

Ruimte naam L B H qm
Multifunctionele ruimte 60
De Ruimte 60
Vergaderruimte 12
De Huiskamer 10
Auditorium 73
Terras 80

Legenda

Blok

Rijen

Cirkel

Gala

Parlement

Staan

U-vorm

Ruimtes

Er zijn 6 verschillende ruimtes te huur. Bekijk de beschrijving om te zien welke het beste bij jou en je gezelschap past.

Activiteiten

Er is een rondleiding bij te boeken door dit bijzondere gebouw. De glazen piramide is ontworpen door de wereldberoemde architect Winy Maas van architectenbureau MVRDV. Naast een rondleiding is een bezoek aan het bruisende centrum van Spijkenisse beslist de moeite waard!

Openingstijden & dagdelen

Ma, di, vrij 10.00-17.30 uur, Wo, do 10.00-20.30 uur, Za 10.00-16.00 uur, Zo 11.00-16.00 uur. Voor vergaderingen worden de volgende dagdelen gehanteerd: 9:00-13:00, 13:00-17:00, 18:00-22:00. Mocht je andere wensen hebben, kan dit uiteraard besproken worden!

Ligging & kaart

Met de auto is de locatie goed te bereiken, je kan tevens je auto kwijt in de parkeergarage onder deze bibliotheek. Mocht die vol zitten dan kan je je auto makkelijk kwijt op (betaalde) parkeerplekken in de straten rond de locatie. Met het openbaar vervoer kan je vanaf Rotterdam Centraal de metro richting Spijkenisse Centrum pakken. Vanaf hier is het nog 15 minuten lopen. Je kan ook een bus nemen vanaf de metrohalte, de dichtstbijzijnde halte is maar op enkele meters van de locatie.

Catering

Gebruik keuken toegestaan

Restaurant beschikbaar

Vaste cateraar

Technische uitrusting

Scherm

Beamer

Geluidssysteem en microfoon

Wi-Fi

Voorzieningen

Rondleidingen met gids

Eigentijds

Rolstoeltoegankelijk

Wandel- en fietspaden

veel daglicht

Zakelijk

Design/Modern