descriptive picture of Grachtenpand aan de Singel
descriptive picture of Grachtenpand aan de Singel
descriptive picture of Grachtenpand aan de Singel

Grachtenpand aan de Singel

Utrecht

Actie: Boek je deze locatie voor het eerst? Dan krijg je 10% korting!Op een prachtig plekje in hartje Utrecht, aan de idyllische Singel, vind je deze unieke vergaderlocatie. Hier kun je in alle privacy vergaderen, brainstormen, presenteren en overleggen. Het sfeervolle grachtenpand is van alle gemakken voorzien en de gastvrije locatiehouders helpen je graag om je bijeenkomst zo soepel mogelijk te laten verlopen!Tussen het vergaderen door geniet je hier van heerlijke gerechten. Neem bijvoorbeeld een lekkere salade als lunch, of sluit je dag af met een smakelijk dinerbuffet. Drankjes zijn op deze locatie overigens inclusief: boek je een ruimte, dan...

In het kort

3 ruimtes

2 - 20 gasten

Mogelijkheden

Op deze eigentijdse en historische locatie vind je twee ruimtes voor jouw vergadering, presentatie of overleg. Beide ruimtes bevinden zich op de eerste verdieping en zijn van elkaar gescheiden door en-suitedeuren. De grootste ruimte ligt aan de straatzijde. Hier kun je met maximaal 20 personen in theateropstelling terecht. Vergaderen en brainstormen aan tafel kan met maximaal 12 personen. In de kleine vergaderruimte is plek voor maximaal 6 personen in carrévorm. Kom je met meer dan 6 personen en huur je de grote ruimte, dan dien je beide ruimtes gelijktijdig te huren. KortingBoek je deze locatie voor het eest? Dan krijg...

Ruimtes overzicht

Ruimte naam L B H qm
Locatie exclusief 20
Kleine vergaderruimte 4
Grote vergaderruimte 6

Legenda

Blok

Rijen

Cirkel

Gala

Parlement

Staan

U-vorm

Ruimtes

Het grachtenpand beschikt over twee ruimtes voor jouw vergadering, presentatie of overleg. De ruimtes vormen een kamer en suite en zijn van elkaar gescheiden door glas-in-looddeuren. Je kunt de ruimtes apart of samen huren. De vergaderruimtes bevinden zich op de eerste verdieping. Let op: houd rekening met de steile trap naar boven!

Activiteiten

Sluit je bijeenkomst af met een leuke activiteit! Kies bijvoorbeeld voor varen met de sloep. De tocht duurt zo’n 1,5 uur en brengt je langs vele idyllische plekjes. Ook kun je hier een culinaire workshop volgen. Maak met elkaar bonbons of volg de wijnclinic. Daarnaast bevind je je nabij het centrum van Utrecht, waar genoeg restaurants, cafés, theaters en musea zijn om je te vermaken!

Openingstijden & dagdelen

De locatie is van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 18:00 uur geopend. Andere dagen en tijden zijn in overleg.

Ligging & kaart

Je vindt deze locatie in hartje Utrecht. De dichtstbijzijnde parkeergarage, De Grifthoek, vind je op 250 meter afstand. Kom je met het openbaar vervoer? Vanaf Utrecht Centraal loop je in een kwartier tot 20 minuten naar het grachtenpand. Neem de bus naar Neude. Vanaf deze halte is het zo’n 7 minuten wandelen tot de vergaderlocatie.

Catering

Koken & Culinaire Workshops

Vaste cateraar

Technische uitrusting

Scherm

Beamer

Wi-Fi

Voorzieningen

Exclusief te huur

Eigentijds

Coachruimtes

Zeil- en wateractiviteiten

Wandel- en fietspaden