descriptive picture of Galerie in Centrum Utrechtse Binnenstad
descriptive picture of Galerie in Centrum Utrechtse Binnenstad
descriptive picture of Galerie in Centrum Utrechtse Binnenstad

Galerie in Centrum Utrechtse Binnenstad

Utrecht

In deze galerie in hartje Utrecht kun je vergaderen te midden van een kunstexpositie! Iedere zes weken opent hier een nieuwe, inspirerende expositie van zowel Afrikaanse als Nederlandse kunstenaars. In de lichte, open ruimte kun je vergaderen en brainstormen, zowel plenair als in kleine groepjes.

In het kort

1 ruimte

2 - 30 gasten

Mogelijkheden

De galerie bestaat uit 1 ruimte, die tegelijkertijd expositieruimte en vergaderruimte is (je vergadert dus echt te midden van de kunst!). Je kunt hier met maximaal 75 personen terecht en huurt de ruimte altijd exclusief, zodat je alle rust en privacy hebt. Daarnaast kun je een rondleiding door de expositie krijgen of een schilderworkshop volgen. Ook voor kleinere groepen is deze galerie sfeervol en kleinschalig genoeg: je kunt dan van een deel van de ruimte gebruikmaken.

Ruimtes overzicht

Ruimte naam L B H qm
De Galerie (exclusief) 30

Legenda

Blok

Rijen

Cirkel

Gala

Parlement

Staan

U-vorm

Activiteiten

Uiteraard is dit ook de perfecte plek voor een (mid)dagje teambuilden met je collega's: volg een leuke schilderworkshop!

Openingstijden & dagdelen

Deze vergaderlocatie is dagelijks tussen 9.00 en 22.00 uur beschikbaar voor reserveringen.

Ligging & kaart

Je bevindt je middenin de historische binnenstad van Utrecht, op loopafstand van Utrecht Centraal (ongeveer een kwartiertje lopen) en met verschillende buslijnen die voor de deur stoppen. Parkeermogelijkheden in parkeergarage op 5 minuten loopafstand.

Catering

Vaste cateraar

Technische uitrusting

Scherm

Beamer

Wi-Fi

Voorzieningen

veel daglicht

Exclusief te huur

Eigentijds

Design/Modern

Creatieve workshops

Huiselijk