descriptive picture of Luxueus Hotel op de Bosrijke Veluwe
descriptive picture of Luxueus Hotel op de Bosrijke Veluwe
descriptive picture of Luxueus Hotel op de Bosrijke Veluwe

Luxueus Hotel op de Bosrijke Veluwe

Voorst

Deze moderne, luxe vergaderlocatie heeft werkelijk alles wat je je kunt wensen: een prachtige inrichting waarin het prettig werken is, een brede keuze uit verschillende boardrooms, vergaderzalen en ruimtes in ‘huiskamersfeer’, comfortabele hotelkamers én de mogelijkheid om je in de watten te laten leggen in het wellnesscenter. Goed te bereiken én in een natuurrijke omgeving. Wie zegt dat een zakelijke bijeenkomst stressvol is? Tijdens een vergadering op deze prachtige locatie kom je helemaal tot rust!

In het kort

73 kamers

6 ruimtes

2 - 55 gasten

Mogelijkheden

Deze rustgevende vergaderlocatie beschikt over 6 verschillende vergaderruimtes, die allemaal weer een andere sfeer, inrichting en capaciteit hebben. Ze bieden ruimte aan 2 tot 100 personen. Wil je de nodige zaken bespreken met het gemak van alle moderne communicatiemiddelen en in een professionele sfeer? Dan is één van de boardrooms zeker geschikt. Vergader je liever in een wat meer informele sfeer? Dan is de huiskamer perfect: je kunt hier tot 10 personen in volledige privacy bijeenkomen, even weg van de kantooromgeving.Overnachten Deze locatie is ook bij uitstek geschikt voor bijeenkomsten van meerdere dagen: je kunt namelijk heerlijk overnachten in één...

Ruimtes overzicht

Ruimte naam L B H qm
Bali 12
Laos 45
India 55
Nepal 50
Tibet 50
De Huiskamer 10

Legenda

Blok

Rijen

Cirkel

Gala

Parlement

Staan

U-vorm

Ruimtes

Deze vergaderlocatie beschikt over 6 verschillende vergaderruimtes, die allemaal hun eigen sfeer, capaciteit en mogelijkheden hebben. Je kunt de ruimtes zowel los boeken, als in combinatie met een arrangement (je betaalt dan een prijs per persoon, waar de zaalhuur, hapjes, drankjes en het gebruik van materialen bij inbegrepen zijn). Wil je nog extra hapjes en drankjes boeken, dan kan dat onder het tabblad hapjes en drankjes.

Activiteiten

In de buurt van deze prachtige locatie is genoeg leuks te ondernemen: natuurlijk kun je heerlijk gebruikmaken van de sauna- en wellnesfaciliteiten, of maak bijvoorbeeld een mooie wandeling door de IJsvallei of de Veluwe. Je kunt ook het gezellige centrum van Apeldoorn, Deventer of Zutphen gaan verkennen, want met de auto ben je zo in één van deze steden. Ook op de locatie zelf worden leuke extra activiteiten georganiseerd, zoals een workshop meditatie, yoga of een actieve bootcamp!

Openingstijden & dagdelen

Deze vergaderlocatie is dagelijks geopend, de openingstijden zijn in overleg.

Ligging & kaart

Deze vergaderlocatie ligt in Voorst, tussen Apeldoorn en Deventer (beide steden liggen op ongeveer een kwartiertje rijden). Het hotel ligt aan het meer van recreatiegebied Bussloo. Er bevindt zich voldoende parkeergelegenheid op het terrein van de locatie.

Catering

Vaste cateraar

Technische uitrusting

Scherm

Beamer

Wi-Fi

Voorzieningen

Accommodatie beschikbaar

Design/Modern

Wandel- en fietspaden

Exclusief te huur

Geen volumelimieten

Luxury

Eigentijds