descriptive picture of Landelijke Boerderij en B&B
descriptive picture of Landelijke Boerderij en B&B
descriptive picture of Landelijke Boerderij en B&B

Landelijke Boerderij en B&B

Warnsveld

Inspirerende vergaderlocatie in het landschap van Warnsveld, Gelderland

In het kort

1 ruimte

Ruimtes

Ruimte naam L B H qm
Vergaderruimte 15

Legenda

Blok

Rijen

Cirkel

Gala

Parlement

Staan

U-vorm

Deze prachtige landelijke boerderij is echt een rustgevende en bijzondere vergaderlocatie midden in de natuur! Bovendien kun je blijven overnachten om de volgende dag vol nieuwe energie op te staan. Gelegen in Warnsveld, vlakbij de hansestad Zutphen, kun je op deze boerderij dankzij het grandioze uitzicht op het landschap veel inspiratie opdoen. De boerderij ligt midden in een door Natuurmonumenten beheerd natuurgebied met aan de ene kant bos en aan de andere kant glooiende weilanden. Kortom: een vergaderlocatie waar je echt 'weg' bent van de dagelijkse hectiek met veel rust, ruimte en inspiratie in een heerlijke landelijke omgeving!

Faciliteiten

Wifi en gratis parkeren zijn inbegrepen bij je reservering. Een beamer kan op aanvraag geregeld worden.

Mogelijkheden

Deze landelijke boerderij biedt de ideale setting voor een wat kleiner gezelschap: vanaf minimaal 2 en met maximaal 15 personen is het hier aangenaam bijeenkomen. Vergaderen kun je doen in de sfeervolle vergaderruimte, in het atelier, of bij mooi weer in de prachtige tuin met comfortabele vergaderfaciliteiten. Overal heb je geweldig uitzicht op het mooie, ruime landschap. Fijne bijkomstigheid zijn de culinaire vaardigheden van de gastvrouw op deze vergaderlocatie. Zij maakt met alle liefde een biologische of vegetarische maaltijd klaar en regelt tot in de puntjes een perfect zakelijk arrangement voor jouw gezelschap. Na je teambuildingssessie, training of bijeenkomst kun...

Ligging & kaart

Deze vergaderlocatie ligt in een natuurgebied beheerd door Natuurmonumenten in het plaatsje Warnsveld. Zutphen en de snelweg liggen vlakbij waardoor de locatie goed bereikbaar is.

Activiteiten

Naast vergaderingen, trainingen, workshops, borrels, lunches en diners is deze landelijke vergaderlocatie bij uitstek geschikt voor formele of ontspannen teambuildingsactiviteiten. Denk bijvoorbeeld aan diverse creatieve workshops, activiteiten op het gebied van zelfontwikkeling en bewustzijn, welness, coaching, fietsen huren, wandelen in de natuurrijke omgeving, kanovaren, boogschieten of tot rust komen met één van de wellness arrangementen.

Ruimtes

Bij het reserveren van deze vergaderlocatie kun je kiezen voor een arrangement of losse locatiehuur. Fijn is dat bij beiden onbeperkt koffie en thee inbegrepen zijn. Er zijn ook meerdaagse arrangementen waarbij je kunt blijven overnachten op de locatie: een leuke en sfeervolle extra!

Openingstijden & dagdelen

Deze vergaderlocatie is zeven dagen per week, het hele jaar door geopend en staat op elke gewenste tijd tot je beschikking! Overleg met de locatie als de gewenste start of eindtijd afwijkt van de aangegeven tijden.

Extra's

Mocht je interesse hebben in de activiteiten van deze vergaderlocatie geef het dan aan bij je reservering. De locatie komt dan bij je terug met meer informatie.

Hapjes & drankjes

Kies onder het tabblad Ruimtes voor een arrangement bij deze vergaderlocatie en geniet van de biologische culinaire specialiteiten van de gastvrouw. Of kies hier voor een (h)eerlijk lunch of diner.

Catering

Gebruik keuken toegestaan

Vaste cateraar

Technische uitrusting

Wi-Fi

Voorzieningen

Exclusief verhuurbaar

Wandel- en fietspaden

Creatieve workshops

Huiselijk

Daglicht

Klassiek

Coachingsessies

Accommodatie beschikbaar

Landelijk