descriptive picture of Eigentijdse Abdij
descriptive picture of Eigentijdse Abdij
descriptive picture of Eigentijdse Abdij
Prachtige bogen, muurschilderingen, fakkels aan de wanden en een eikenhouten vloer. Deze bijzondere details maken deze abdij tot een zeer inspirerende en sfeervolle vergaderlocatie. Het is de perfecte locatie om te vergaderen, te brainstormen of te borrelen. Ook kan hier prima een congres of een (product)presentatie worden georganiseerd.

In het kort

39 kamers

2 ruimtes

1 - 16 gasten

Mogelijkheden

Deze locatie beschikt over twee vergaderruimtes waar je een vergadering, presentatie of brainstorm kunt organiseren. In de Serre kun je terecht met een gezelschap van maximaal 20 personen. In het Proeflokaal kun je met 16 personen terecht. Overnachten Naast vergaderen is de abdij ook een prima plek om te overnachten. Er zijn 39 slaapkamers aanwezig met in totaal 70 bedden. Je hebt de keuze uit standaard kamers maar het is ook mogelijk extra luxe uit te pakken. Denk bijvoorbeeld aan een kamer met sauna en terras.

Ruimtes overzicht

Ruimte naam L B H qm
De Serre 16
Het Proeflokaal 16

Legenda

Blok

Rijen

Cirkel

Gala

Parlement

Staan

U-vorm

Activiteiten

Als je jouw bijeenkomst op een spetterende manier af wilt sluiten, zijn de High Wine, High Beer en High Cocktail echte aanraders! Wil je na een inspannende dag iets ondernemen in de mooie omgeving van Westerbork? Overleg dit met de locatie. Zij helpen je graag verder.

Openingstijden & dagdelen

De Abdij is 7 dagen per week, van 7:00 uur tot 00:00 uur geopend.

Ligging & kaart

De locatie ligt in Westerbork en is met de auto goed te bereiken. Op de locatie zelf zijn voldoende gratis parkeerplaatsen beschikbaar. Ook met het openbaar vervoer ben je zo op plaats van bestemming. Vanaf het dichtstbijzijnde busstation is het slecht 50 meter lopen. Ook zijn er elektrische laadpalen aanwezig.

Catering

Restaurant beschikbaar

Vaste cateraar

Technische uitrusting

Beamer

Geluidssysteem en microfoon

Wi-Fi

Voorzieningen

Accommodatie beschikbaar

Wandel- en fietspaden

Geen volumelimieten

Eigentijds