descriptive picture of Pittoreske Boerderij in de Weide
descriptive picture of Pittoreske Boerderij in de Weide
descriptive picture of Pittoreske Boerderij in de Weide

Pittoreske Boerderij in de Weide

Zuidwolde

Ruimte, rust en vooral groen. Héél veel groen. Dat kun je verwachten bij een vergadering in deze pittoreske boerderij in het dromerige Drenthe. Deze boerderij is trouwens niet zomaar een boerderij, maar een heuse paardenboerderij. Je vindt hier geen old school vergaderstijl aan, maar een plek waar je dynamisch kunt vergaderen in de buitenlucht, lopend tussen de paarden, staand of zittend rondom het kampvuur of in de tipi, of gewoon ergens in het gras als het weer het toelaat! Dit out-of-the-box denken werkt super verfrissend en inspirerend en kan tot nieuwe inzichten leiden.

In het kort

1 ruimte

8 - 20 gasten

Mogelijkheden

Deze bijzondere paardenboerderij biedt allerlei activiteiten en coachingsessies met de geliefde edeldieren aan. Naast een knusse en kleinschalige boerderij heeft de locatie bijzondere buitenfaciliteiten. Zo kun je denken aan de buitenbak met zandgrond, de tipi met vuurkorf en een grote vuurplaats waar ook vergaderd kan worden. Een meerdaagse in de planning? Dan kunnen jullie met z'n allen overnachten in de grote legertenten.Qua catering werkt de locatie graag samen met een plaatselijke partij die huisgemaakte regionale producten aanbiedt. Om zo goed mogelijk op jouw wensen in te spelen leveren de locatiehouders graag maatwerk. Zo kun je de inhoud van jullie dag...

Ruimtes overzicht

Ruimte naam L B H qm
De Boerderij 20

Legenda

Blok

Rijen

Cirkel

Gala

Parlement

Staan

U-vorm

Activiteiten

Wandelingen of fietstochten in een naburig natuurgebied, sportieve bezigheden op 't erf of met de dieren in de weer. Op deze locatie is er aan activiteiten geen gebrek. Bijzonder: de locatiehouder biedt coaching aan met inzet van paarden en honden.

Openingstijden & dagdelen

De locatie is iedere dag geopend en de openingstijden van de boerderij zijn flexibel.

Ligging & kaart

De boerderij ligt in het groene gedeelte van Drenthe, maar is desondanks met de auto erg goed bereikbaar. De locatie ligt op een paar minuutjes rijden van afrit 25-Zuidwolde vanaf de A28. De locatie beschikt over 5 gratis parkeerplekken.

Catering

Gebruik keuken toegestaan

Koken & Culinaire Workshops

Vaste cateraar

Technische uitrusting

Scherm

Beamer

Wi-Fi

Voorzieningen

Accommodatie beschikbaar

Landelijk

Wandel- en fietspaden

Exclusief te huur

Huiselijk